avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonurile de masă intră în calculul indemnizației ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonurile de masă intră în calculul indemnizației de concediu ...

Bonurile de masă intră în calculul indemnizației de concediu de odihnă? Bună ziua! Aș dori să știu dacă bonurile de masă trebuie luate în considerare atunci când se calculează indemnizația de concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 7 Iunie 2023
In baza de calcul intra salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent prevazute in contractul individual de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale irinel01_23 irinel01_23 Buna! Am contestat decizia de concediere si am obtinut in instanta anularea deciziei de concediere, reintegrarea pe postul detinut anterior, si acordarea cu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a fost in concediu medical mai multe luni, brutul realizat in lunile de concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu odihna Aurica04 Aurica04 Buna ziua ! Societatea la care lucrez vrea de la data de 1 mai 2017 sa nu mai ia in calcul orele suplimentare lucrate de salariat la calculul indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)