avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Buna!
Am contestat decizia de concediere si am obtinut in instanta anularea deciziei de concediere, reintegrarea pe postul detinut anterior, si acordarea cu titlu de despagubiri a salariilor majorate indexate si reactualizate si a tuturor celorlalte drepturi ce le-as fi avut din momentul concedierii pana la reincadrare.
Intrucat societatea acorda bonuri de masa, mi se vor acorda si bonurile de masa pentru perioada respectiva ? Dar de concediu de odihna?

La calcularea indemnizatiei de concediu de odihna intra si valoarea tichetelor de masa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: irinel01_23 , utilizator 15:27, 5 Octombrie 2013
Da, societatea este obligata sa va acorde si bonurile de masa pentru perioada respectiva.

Referitor la CO , perioada cuprinsa intre data incetarii c.i.m. si data efectiva a reintegrarii intra in calculul stabilirii duratei CO.

Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute mai sus din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
Multumesc pentru raspunsuri! Dar tot nu am inteles daca bonurile de masa sunt luate in calcul pentru indemnizatia de concediu de odihna intrucat pentru bonurile de masa nu se opreste CAS-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare - "toate celelalte drepturi de care ar fi beneficiat" Paul Simion Paul Simion Speta: angajatul castiga procesul prin care a solicitat anularea deciziei de concediere si obtine o sentinta prin care fostul angajator este obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti -reintegrare popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In urma reintegrarii pe vechiul loc de munca un salariat a beneficiat de acordarea drepturilor banesti. Dar in perioada concedierii -reintegrarii ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii dupa concedierea abuziva SANTIER SANTIER Buna ziua! Sotia mea a castigat un process intentat angajatorului pentru concediere abuziva, si a castigat in instanta reincadrarea (la care a renuntat, ... (vezi toată discuția)