va multumesc ptr raspunsurile datesi precizez ca este vorba de un magazin cu 10 angajati ,corect ar fi ca eu sa platesc doar timpul cat am fost la serviciu nu si zilele cat am lipsit
perioada de inventariere a fost din 17 04 2008-17.08 2008 ,eu am intrat in concediu de boala in data de5.05 2008 pina in 15.08 2008 in acest caz trebuie sa platesc ptr toata perioada sau numai ptr zilele in care am fost prezenta la serviciu?
as dori sa stiu daca in timpul cat am fost in concediul medical sa constatat ca in unitatea in care lucrez a iesit minus o anumita suma. va rog sa-mi spuneti daca sunt obligata sa contribui si eu la plata?
in urma reducerii de personal am fost transferata in alta localitate pe acelasi post la aceiasi firma am refuzat va rog smi spuneti daca cer somaj firma este obligata sa-mi dea sa singura solutie este demisia ?vechimea este de 2,6 luni
in urma reducerii de personal am fost transferata in alta localitate pe acelasi post la aceiasi firma am refuzat va rog sa-mi spuneti daca cer somaj firma este obligata sa-mi dea sau singura solutie este demisia ?
si totusi, ce parere aveti de faptul ca,concediul de odihna l-am efectuat doar jumatate pe anul2006 respectiv anul angajarii ptr mi sa spus ca doar la jumatate am dreptu , daca sant la jumatate de norma angajata acum am cerut sa mi se plateasca cealalta jumatate si mi s-a spus ca nu este posibil asa ceva chiar asa sa fie daca tot am fost pontata cu norma intreaga?