avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate Radu-Marius

Activitate Radu-Marius

ce documente trebuie pentru inchiderea unui punct de lucru la o II
Răspuns la discuția Colegii / facultati
in mod normal poti face master. de 2 ani ar trebui....
intrbarea fundamentala este uratoarea: se mai pot aplica acele decrete in 2007? Nu au fost abrogate ( explicit sau implicit)?
Mama mea detine in cota de 1/4 o parcela de teren de 1000mp in Brasov zona Gemeni, mostenita de la bunicul ei.
pana in 2005 nu stiam de existenta ei . Mama ,la data mosteniri,i era minora , in CF fiind trecuta ca mostenitoare , intabularea urmand sa se faca la cererea ei .
In 2007 am cerut intabularea suprafetei pe numele ei , iar dupa o jumatate de an , cand am scos o copie dupa CF , am observat o noua si ciudata inregistrare.
Conform decretului xxx/1976 se expropriaza in favoarea Statului Roman.
intrebare: cum pot cere retrocedarea ei? nu mai pot respecta nici un termen de depunere a cererii de retrocedare toate fiind expirate.... dar la momentul respectiv mama era proprietar pe suprafata....
Faza draguta e ca pe un colt de teren cade un bloc.....
Răspuns la discuția Colegii / facultati
g_honorius a scris:

Din cate am inteles, in urma tratatului de la Lisabona nu se mai face diferenta intre colegii si actualele facultati de 3 ani. In acest caz un absolvent de colegiu poate sa faca un master? Sau totusi exista o diferenta intre studii universitare de scurta durata (de trei ani) si studii universitare de lunga durata (de trei ani) ceea ce ar fii o aberatie, dar pe diploma la colegii scrie diploma de absolvire si nu de licenta.
Va multumesc anticipat.

perfect. Scrie cumva DIploma de Inginer? ( de ex.) sau Licenta De inginer?

Răspuns la discuția probleme asociatie proprietari
Intrebare de bun simt: DE CE SA PLATESC CEVA CE NU CONSUM?

Am tevile izolate . Pierderile de caldura pe cei 2.5 m de teva sunt nesemnificative. De ce sa platesc pt ea?