avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate fidelianasb

Activitate fidelianasb

Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in situatia in care am contract de inchiriere cu o societate comerciala cu suma de 1100 euro/luna .Eu am depus la inceputul anului declaratia unica dar acuma am obervat ca legislatia s-a scimbat si desi primesc chiria fara impozit eu tot sunt inregistrata la ANAF cu suma datorata pe impozit.Cum ar trebui sa procededez pentru a rectifica aceasta situatie ? Va multumesc!

buna ziua,am nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea situatie :am un spatiu comercial si doi chirisi,am depus declaratia unica si acum unul dintre chiriasi a plecat .Va intreb cum sa procedez ,in declaratia rectificativa trec doar venitul pe lunile in care am incasat chiria de la chiriasul care a plecat sau trec ambele venituri de la cei doi chiriasi ,Va multumesc !
da ,multumesc ! ...am gresit nepotul meu va fi comodatar si va inchiria spatiul cu un contract de subanchiriere
buna ziua oameni frumosi ,vreau sa stiu-- daca eu ca persoana fizica fac un contract comodat pentru un spatiu comercial proprietate personala unei alte persoane fizice(nepotul meu); el(chiriasul) daca vrea sa incheie spatiul comercial in cauza la o socitate comerciala,avand acordul meu,este legal? Ce se poate face?
va multumesc !
multumesc !
Buna ziua,sunt o persoana singura ,fara copii si vreau sa las toata mostenirea unui nepot de la o verisoara ,nepot care ma ajuta mult la treburile din gospodarie,Eu am un singur frate care are un fiu ,parinti nu mai am si as dori sa stiu daca este suicient un testament incheiat la notar pentru a beneicia nepotul meu de intreaga mea averem.Va multunesc si astept un raspuns daca sunt alte alternative mai sigure
sunt pensionara si am venituri di chirii mai mari decat salarul minim pe economie si vreau sa stiu daca sunt obligata sa platesc CASS.Nu sunt incantata sa le platesc dupa ce am platit o viata intreaga ,Va multumesc