avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua oameni frumosi ,vreau sa stiu-- daca eu ca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua oameni frumosi ,vreau sa stiu-- daca eu ca persoana ...

buna ziua oameni frumosi ,vreau sa stiu-- daca eu ca persoana fizica fac un contract comodat pentru un spatiu comercial proprietate personala unei alte persoane fizice(nepotul meu); el(chiriasul) daca vrea sa incheie spatiul comercial in cauza la o socitate comerciala,avand acordul meu,este legal? Ce se poate face?
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: fidelianasb , utilizator 22:21, 5 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
da ,multumesc ! ...am gresit nepotul meu va fi comodatar si va inchiria spatiul cu un contract de subanchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comercial akamai akamai Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa imi lamuresc urmatoarea situatie:o firma are in proprietate spatii comerciale . Aceiasi asociati au mai infiintat o ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere + contract comodat ioana012 ioana012 buna ziua! am urmatoarea situatie : eu ca persoana fizica inchiriez un apartament proprietate personala unei alte persoane fizice; acesta persoana la randul ei ... (vezi toată discuția)