Bună seara, as dori dacă se poate sa ma ajutați cu un răspuns, în 2007 am luat parte la un credit bancar împreună cu o alta persoana care nu a fost achitat, intre timp in 2018 mam casatorit cu o alta persoana care la momentul respetiv avea achizitionat un teren pe care sa construit casa terenul este achizitionat inainte de căsătorie încă nu este făcută recepția casei. Întrebarea mea este exista posibilitatea ca din cauza datoriei mele sa se ceara sechestru de bunuri. Va multumesc
Buna ma confrunt cu o problema din partea asociatiei de locatari, detin un apartament in care de mai bine de 5 ani de zile nu locuieste nimeni, si ma trezesc cu anumite cheltuieli din partea asociatie printre care si facptul ca mi se impune o suma lunara de 60 de lei in care mi se spune ca reprezinta pierdere de agent termic datorita faptului ca tevile vecinului de deasupra care nu are centrala proprie trec prin apartamentul meu , noi avand centrala proprie . Este posibil acest lucru. Va multumesc
Buna ziua am nevoie de ajutorul dvs, trebuie sa dezbatem succesiunea dupa moartea tatalui, eu am datorie la un credit neachitat pentru care inca nu stiu daca este inaintata procedura de executare silita. Cum poate afecta aceasta situatie atat pe mine cat si pe ceilalti mostenitori. Multumesc anticipat
buna ziua in 2008 am luat parte la acordarea unui credit de la banc post, practic am ajutat un prieten sa obtina un credit. Pe scrut datorita faptului ca el avea un contract fictiv de 30mil pe atunci inregistat la itm doar de 3 luni banca a cerut sa mai vina cu cineva cu un contract de munca mai vechi, pentru a fi credibil in fata bancii eu cu un salariu de 8mil atunci. Dosarul a fost intocmit astefl eu debitor si el coplatitor cu o rata de 12 mil atunci . in 2009 nu sa mai achitat nimik la acel credit dar imi aduc aminte ca banca pusese poprire pe contul meu. in 2010 am plecat din tara si nu mai stiu ce sa intamplat intre timp. astazi primesc un mesaj de la kruk precum ca au o oferta pentru mine in privinta datoriei. Intrebarea mea este datoria are vreo sansa sa fie prescrisa, pot intenta vreun proces avand in vedere ca sa acordat un credit cu o rata mai mare decat venitul respectiv. va multumesc