avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ma confrunt cu o problema din partea asociatiei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ma confrunt cu o problema din partea asociatiei de locatari, ...

Buna ma confrunt cu o problema din partea asociatiei de locatari, detin un apartament in care de mai bine de 5 ani de zile nu locuieste nimeni, si ma trezesc cu anumite cheltuieli din partea asociatie printre care si facptul ca mi se impune o suma lunara de 60 de lei in care mi se spune ca reprezinta pierdere de agent termic datorita faptului ca tevile vecinului de deasupra care nu are centrala proprie trec prin apartamentul meu , noi avand centrala proprie . Este posibil acest lucru. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:29, 1 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 orice proprietar de bun imobil in imobil de locuit in comun,datotreaza obligatii lunare de plata catre asociatia de proprietari respectiv parti comune-indiferent daca locuieste sau nu in imobil
Sustinerea "reprezinta pierdere agent termic " nu are fundament tehnic
POrobabil sa intentionat sa se explice ca toti cei debramsati de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic detin obligatia sa achite cota parte incalzire,in conformitate cu normele specifice ale autoritatii furnizoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitie centrala bloc noua Arrina2015 Arrina2015 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc vechi cu mai putin de 20 de apartamente, cu centrala termica proprie din anii \'70, ce este intr-un stadiu avansat de ... (vezi toată discuția)
Sunt pus la plata schimbării țevilor de căldură, deși au fost tăiate cu un etaj mai jos când mi-am pus centrala. e corect? Indrivingvl Indrivingvl Administratorul m-a pus la plata pentru schimbarea tevilor de caldura pe coloana. Mentionez ca eu Stau la etajul 10 iar cand m-am mutat in bloc mi-am bagat ... (vezi toată discuția)
Parti comune intr-o scara de bloc andreiantonescu andreiantonescu Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de partile comune dintr-o scara de bloc. Mentionez ca blocul din care fac parte este constituit intr-o ... (vezi toată discuția)