avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu

Bună seara, as dori dacă se poate sa ma ajutați cu un răspuns, în 2007 am luat parte la un credit bancar împreună cu o alta persoana care nu a fost achitat, intre timp in 2018 mam casatorit cu o alta persoana care la momentul respetiv avea achizitionat un teren pe care sa construit casa terenul este achizitionat inainte de căsătorie încă nu este făcută recepția casei. Întrebarea mea este exista posibilitatea ca din cauza datoriei mele sa se ceara sechestru de bunuri. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2021
davidradu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:17, 9 Septembrie 2021
Buna ziua, in primul rand trebuie sa ne spuneti cu ce titlu ”ati luat parte”: codebitor, garant, fidejusor, etc. In al doilea rand cu privire la teren, acesta nu poate fi executat silit nefiind proprietatea dvs., fiind dobandit inainte de casatorie, Casa poate fi executata silit daca a fost constreuita in timpul casatoriei dvs., insa numai dupa ce se va cere si obtine partajul, ulterior putandu-se executa partea din casa care va este atribuita la partaj sau sulta, daca imobilul nu se imparte si este atribuit sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru o mostenire cu mai multi mostenitori cristh cristh In urma unei datorii bancare neachitate, banca sau executorul ar putea sa-mi execute mostenirea din casa parinteasca obtinuta in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Divort micula micula buna ziua...fiica mea este casatorita de 7 ani , are un copil din aceasta casatorie si o casa a carei contructie a inceput in urma cu 2 ani iar in luna iunie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cadrul unui proces penal s-a instituit masura sechestrului ... Moraru265 Moraru265 Buna ziua, In cadrul unui proces penal s-a instituit masura sechestrului asigurator pe un imobil (cota parte de 50%) achizitionat prin programul Prima Casa ... (vezi toată discuția)