avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate Moldovan Augustin

Activitate Moldovan Augustin

Dacă sunt în grad 3 invaliditate,câte ore pot lucra?
Am permis cat BCE,reținut pe motiv de boală,iar în urma unor investiții medicale, am fost declarat apt pt cat B. Poliția nu vrea să-mi elibereze permisul, motivând că nu pot să mă scoată din sistem cu celelalte categorii. Ce pot să fac?
Am intrat cu mașina mica într-o un gard ,fără victime.Am fost la poliție anul acesta și apoi la medicină legală.O doamnă doctor din comisie a zis că nu am voie.

Av. Liviu Voinea a scris:

Ati fost condamnat ?
Cum ati ramas fara permis?
Ati facut o criza unde?A avut loc un accident?

Detaliati!

Am făcut o criză de epilepsie acum 2ani jumate și am rămas fără permis. Legal mai pot recupera permisul de conducere ?
Răspuns la discuția Pensie

Moldovan Augustin a scris:

Am 32ani și 10 luni cotizați, iar din 11 august 2017 sunt in pensie de handicap grad 3.Pot beneficia de ieșire la pensie normală cu 10 ani mai repede?

Am 56 ani.
Discuție Pensie
Am 32ani și 10 luni cotizați, iar din 11 august 2017 sunt in pensie de handicap grad 3.Pot beneficia de ieșire la pensie normală cu 10 ani mai repede?
Am 32ani și 10 luni contribuție și din 2017 sunt in grad de invaliditate mediu (2ani și două luni), pot intra in pensie normală? Sunt născut în 1963.Am dreptul la 10 ani reducere din vârstă de pensionare?