avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate Meregiu

Activitate Meregiu

Partajul prin divorț la notar asigura protecție și împotriva eventualilor creditori? Am decis sa divorțăm la notar și să facem partajul (soțul îmi cedează mie și copiilor locuința). Dacă soțul va avea executare silită (are de plătit un prejudiciu de 6000 euro), aceasta se va răsfrânge și asupra bunurilor lăsate mie prin partaj?
Am înțeles ,dar dacă divorțez si las soție și copiilor toate bunurile dobândite împreună mai poate să mă execute silit dacă nu mai am nici un bun pe numele meu mulțumesc.

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Da, se poate. Mai intai o sa faca partajul dintre d-voastra si sotie si apoi o sa execute silit partea care va revine.

Bună ziua am un prejudiciu de plată și mia trimis acasă ca dacă nu plătesc o să înceapă să mă execute silit, Întrebarea este poate să mă execute silit dacă bunurile sunt dobândite împreună cu soția mulțumesc.
Bună ,am un dosar penal și de curând am aflat că procurorul de caz nu are competența în dosarul meu,menționez că dosarul este la procuror nu am fost trimis încă în judecată și nu știu ce să fac în cazul ăsta ?
Și dacă mi se restricționează accesul la dosar ce pot sa fac încontinuare ?

trandafir2 a scris:

Teoria este buna. In calitate de suspect vi se poate restrictiona accesul la dosar.

Mulțumesc frumos
Menționez că dosarul este la poliție
Bună ziua în calitate de suspect pot depune la parchet o cerere de studiere, fotocopiere a dosarului dacă nu am avocat?
Mulțumesc frumos îmi puteți trimite un model de cerere către parchet

Către ce procuror se trimite cererea de a studia dosaru ,către procurorul de caz sau prin procuroru.
Bună ziua am și eu o întrebare ca inculpat pot cere studierea dosarului fără a-mi angaja un avocat, dosarul este in faza de cercetare la poliție
mulțumesc.