avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am și eu o întrebare ca inculpat pot cere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am și eu o întrebare ca inculpat pot cere studierea ...

Bună ziua am și eu o întrebare ca inculpat pot cere studierea dosarului fără a-mi angaja un avocat, dosarul este in faza de cercetare la poliție
mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
Meregiu, utilizator
Buna ziua, potrivit dispozitiilor din Codul de procedura penala, aveti aceasta posibilitate. Inregistrati in acest sens o cerere la Parchet (procuratura) in care veti mentiona numarul dosarului. Numarul dosarului il puteti obtine de la politie.
Mulțumesc frumos îmi puteți trimite un model de cerere către parchet

Către ce procuror se trimite cererea de a studia dosaru ,către procurorul de caz sau prin procuroru.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
trandafir2, moderator
Cererea se adreseaza prim-procurorului, cu indicarea numarului de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo lege in care sa se specifice dreptul de a da declaratii? A.P. A.P. Vreau sa dau o declaratie si nu vrea nimeni sa o primeasca. Am un dosar pentru conducere sub influenta alcoolului. Momentan dosarul a fost trimis de la ... (vezi toată discuția)
Studierea dosarului de urmarire penala de catre aparator Cristian501 Cristian501 Solicitarea aparatorului de a studia dosarul de u.p, se poate face si la organul de cercetare penala sau la procuror? Aceasta operereaza de drept prin ... (vezi toată discuția)
Reclamate la parchet kennya kennya buna seara am depus o reclamate la parchet anul trecut n iulie am fost chemata la polite sa dau declaratie si din ianuarie a fost trims dosarul la parchet cu ... (vezi toată discuția)