avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate Catiledi a

Activitate Catiledi a

Unii frati merita!

tgeorgescu a scris:

Plangere penala contra fratilor dvs.? Chiar asa de rau ati ajuns? Sigur, e dreptul dvs. sa faceti plangere, ma intreb daca o fi si intelept s-o faceti.

Dar de CE este penibil sa solicit revocarea donatiei, daca copilul te da afara CA pe in Caine din casa ta!?
Mergeti d- na si cereti instantei revocarea donatiei!!!

atticusfortezza a scris:

Asta da, raspuns pe masura! Chiar si mie mi-a venit greu sa citesc morala tarzie, cu toate ca nu e vorba de ai mei... Cred ca si mamei disperate ii va fi greu de digerat acest raspuns. Cert este ca ce ai dat odata, nu poti cere inapoi. Nemaivorbind de faptul ca ar fi intr-adevar penibil sa-ti ataci propriul copil in instanta.

Scoate- le lada- frigorifica din priza si gata!!
Fa poza la tot CE gasesti acolo sa nu inventeze vreo comoara.
Sa nu aibe vreun cadavru in Lada, CA te- ai scos-.Daca au mancare da- o la caini.Spune ca miroase pestilential de acolo si de aceea ai intrat.Si gata.

ȘtefanDorin a scris:

Din luna mai m-am mutat într-un apartament... Fostii proprietari mi-au arătat ca am boxă totul frumos... Au zis ca e Curent tras din apartament... Dar ei când mi-au predat cheia apartamentului mi-au zis sa le mai las cheia de la boxă pana termina sa își care ce au pe acolo.... Am înțeles nicio problema... După un timp i-am sunat sa le cer cheia... Nici vorba sa mai ajung la un consens cu ei... Și aseară am spart boxa sa vad dacă chiar curentul e tras de la mine din apartament... Și da curentul e de la mine... Ei au și lada frigorifica acolo... Băgată în priza... Și lucruri... Ce pot face sa ii evacuez de acolo? Aștept răspunsuri mulțumesc.

Declaratia,nu este valabila!! Este nula de Drept!! Stie doamna ce Stie!!

Chiriac Tiberiu Gabriel a scris:

Sotia nu,dar eu mai am un copil dintr-o casatorie anterioara si care nu are pretentii vis-a-vis de apartamentul respectiv fiind dispus sa dea o declaratie notariala(daca este necesara)in acest sens.Motivul este ca asa i-a tunat doamnei!

Este o fapta de frati nenorociti!!! Si trebuie sa faci plangere la Poliție!!