avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Activitate Daddy Erik

Activitate Daddy Erik

1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiriașa are perfectă dreptate ! Garanția a fost o plată în avans care se regularizează la plecare. Recomandat ar fi ca la plecarea chiriașei să întocmiți un proces verbal în care să se specifice dacă apartamentul este în starea în care a fost închiriat (mai puțin uzurile normale care sunt în sarcina proprietarului/s-a tocit covorul, s-a stricat clanța la ușă ori nu mai ține garnitura la chiuvetă !). Mai trebuie menționat în p.v. și dacă chiriașa a achitat costurile utilităților la zi. Dacă sunt diferențe iar chiriașa e de bună credință va achita diferențele, dacă nu vă înțelegeți trebuie să o dați în judecată dacă veți considera că merită. Totul e funcție de cum a fost întocmit contractul de închiriere . Succesuri !
În contractul dvs. încheiat cu HE nu scrie și că în sarcina furnizorului sunt citirile și facturarea care urmează a fi făcute la interval de max. X luni.....În caz contrar urmând a se proceda la.....WTF !!!
Nu, nu aș fi doar mândru...mi-aș recupera și banii din urmă cu dobânzi penalizatoare cu tot !
Mulțumesc !
Dacă măsura va fi promovată prin OG o voi ataca-o și aș avea șanse serioase de a câștiga...Dacă va fi promovată ca lege trecută prin parlament, știu că aș avea șanse minime, așa că ''voi fi cuminte'' !
REIAU.....

Chiar nu îmi poate răspunde nimeni ???

Nu este un răspuns, este o întrebare consecutivă situației create prin intenția de reținerea pt. sănătate a 10% din pensie din ce depășește 4000 de lei. Eu chiar intenționez să solicit în civil anularea măsurii de impozitare cu 10% ce depășește 4000 de lei din pensie în temeiul Deciziei CCR nr. 650/2022 publicată în Monitorul Oficial nr. 1262/28,12,2022. Întrebarea mea este: pe cine chem în judecată ? Aștept un răspuns din partea unei persoane competente, cu pregătire juridică. Vă mulțumesc !

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este un răspuns, este o întrebare consecutivă situației create prin intenția de reținerea pt. sănătate a 10% din pensie din ce depășește 4000 de lei. Eu chiar intenționez să solicit în civil anularea măsurii de impozitare cu 10% ce depășește 4000 de lei din pensie în temeiul Deciziei CCR nr. 650/2022 publicată în Monitorul Oficial nr. 1262/28,12,2022. Întrebarea mea este: pe cine chem în judecată ? Aștept un răspuns din partea unei persoane competente, cu pregătire juridică. Vă mulțumesc !
Lozinci perfect valabile, totuși LOZINCI ! Femeia recunoaște că a preacurvit (termen biblic, deci de necenzurat !)...Faptul că a fost lovită e blamabil dar ea își asumă... Simțindu-se vinovată poate se spânzura ! Ar fi fost mai bine ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posibil, și eu așa cred. că cei de la parter au în concesiune terenul din fața balconului...Soluția, presupun că ar putea fi, ca cei de la parter să-și construiască o copertină iar scurgerea să se facă pe spațiul public, înafara concesiunii.....Astfel "problema" se mută în curtea primăriei ! Zic și io !!!
Mutați problema în "curtea" nesimțitului folosind "argumentele" pe care este în stare să le priceapă nesimțitul ce ocupă abuziv spațiul ! Ați spus că sunt 5 apartamente: două ocupate de două familii de tineri neinteresați de problemă, unul ocupat de o bătrână, unul proprietatea dvs. și unu' aparținând nesimțitului.....Sfatul meu este să găsiți un moment prielnic în care să scoateți gioarsele din uscător, să le duceți în fața apartamentului nesimțitului și să schimbați/să montați yala ! O cheie rămâne la dvs., o cheie la bătrână și una de rezervă la una din familia de tineri...Cred că e eficient, nu încalcă nici o lege (cred !) și mută problema în curtea invadatorului ! Să se adreseze el justiției pentru că-i restricționați accesul în spațiul comun indivizibil.....Zic și io......În rest cred că varianta eficientă ar putea fi reclamația la pompieri !
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
În Românica contractele de tip "gentleman agreement" nu funcționează ! Nu poți încheia o "afacere" cu o strângere de mână !!! Din nou, zic și io......