Daddy Erik
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Posibil, și eu așa cred. că cei de la parter au în concesiune terenul din fața balconului...Soluția, presupun că ar putea fi, ca cei de la parter să-și construiască o copertină iar scurgerea să se facă pe spațiul public, înafara concesiunii.....Astfel "problema" se mută în curtea primăriei ! Zic și io !!!
Mutați problema în "curtea" nesimțitului folosind "argumentele" pe care este în stare să le priceapă nesimțitul ce ocupă abuziv spațiul ! Ați spus că sunt 5 apartamente: două ocupate de două familii de tineri neinteresați de problemă, unul ocupat de o bătrână, unul proprietatea dvs. și unu' aparținând nesimțitului.....Sfatul meu este să găsiți un moment prielnic în care să scoateți gioarsele din uscător, să le duceți în fața apartamentului nesimțitului și să schimbați/să montați yala ! O cheie rămâne la dvs., o cheie la bătrână și una de rezervă la una din familia de tineri...Cred că e eficient, nu încalcă nici o lege (cred !) și mută problema în curtea invadatorului ! Să se adreseze el justiției pentru că-i restricționați accesul în spațiul comun indivizibil.....Zic și io......În rest cred că varianta eficientă ar putea fi reclamația la pompieri !
Daddy Erik
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Aici nu-i vorba de 600 lei, e vorba de principii ! De unde știu eu că a fost un contract pe 600 lei, 1500 lei sau 400 lei, atât timp cât proprietarul nu și-a înregistrat contractul la ANAF ? El, proprietarul, nu trebuie să-și asume nimic pentru acest fapt ? Poate chiriașul e mai "sărman" și pentru el 2 lei contează ! Zic și io.....
Ok ! În acest caz mare grijă/atenție la ce semnați în fața notarului. Țineți cont de sfaturile avocaților și ale moderatorului, și eventual mergeți la notar cu un avocat ! Nu orice avocat.....Baftă !
Ok ! În acest caz mare grijă/atenție la ce semnați în fața notarului. Țineți cont de sfaturile avocaților și ale moderatorului, și eventual mergeți la notar cu un avocat ! Nu orice avocat.....Baftă !
Poate că doamna a cumpărat autoturismul înainte de a se căsători...ceea ce ar explica și de ce autoturismul este doar pe numele dânsei, iar în acest caz ar fi bun propriu și nu ar mai fi necesar nici un partaj ! Acest aspect nu este menționat/clarificat......
Daddy Erik
Utilizator 9din 9 utilizatori consideră acest răspuns util
Ceva nu se leagă, dă cu virgulă ! Spuneți că ați făcut un credit de REFINANȚARE ! Am făcut la viața mea multiple refinanțări și cunosc aceste proceduri. Așa cum spuneți, dvs. ați luat 90,000 lei pentru a acoperi 80,000 lei.....Pentru cei 80,000 lei banca de la care ați accesat refinanțarea virează 80,000 lei băncii unde aveați datoria ce ați refinanțat-o, iar dvs. puteți dispune doar de diferența de 10,000 lei ! Nici o bancă nu dă cash beneficiarului suma de bani ce o refinanțează, iar acesta duce banii cu sacoșa la banca unde avea datoria refinanțată. Deasemenea nici o bancă nu virează suma de bani pentru refinanțare în contul beneficiarului, acesta la rândul lui urmând să vireze banii pentru a-și acoperi vechea datorie ! După aprobarea refinanțării totul se desfășoare între cele două bănci ! Informațiile furnizate de dvs. sunt ori incomplete ori false !!!
Daddy Erik
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu s-a spus dacă există moștenitori rezervatari ! Dacă sunt și au fost ignorați testamentul poate fi atacat.....Dacă nu, nu !!! În nici un caz nu poate fi atacat din cauză de alcoolism.....Cred că nu există documente în acest sens care să poată fi valorificate juridic !