avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate Daddy Erik

Activitate Daddy Erik

2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
În Românica contractele de tip "gentleman agreement" nu funcționează ! Nu poți încheia o "afacere" cu o strângere de mână !!! Din nou, zic și io......
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici nu-i vorba de 600 lei, e vorba de principii ! De unde știu eu că a fost un contract pe 600 lei, 1500 lei sau 400 lei, atât timp cât proprietarul nu și-a înregistrat contractul la ANAF ? El, proprietarul, nu trebuie să-și asume nimic pentru acest fapt ? Poate chiriașul e mai "sărman" și pentru el 2 lei contează ! Zic și io.....
Ok ! În acest caz mare grijă/atenție la ce semnați în fața notarului. Țineți cont de sfaturile avocaților și ale moderatorului, și eventual mergeți la notar cu un avocat ! Nu orice avocat.....Baftă !
Ok ! În acest caz mare grijă/atenție la ce semnați în fața notarului. Țineți cont de sfaturile avocaților și ale moderatorului, și eventual mergeți la notar cu un avocat ! Nu orice avocat.....Baftă !
Poate că doamna a cumpărat autoturismul înainte de a se căsători...ceea ce ar explica și de ce autoturismul este doar pe numele dânsei, iar în acest caz ar fi bun propriu și nu ar mai fi necesar nici un partaj ! Acest aspect nu este menționat/clarificat......
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceva nu se leagă, dă cu virgulă ! Spuneți că ați făcut un credit de REFINANȚARE ! Am făcut la viața mea multiple refinanțări și cunosc aceste proceduri. Așa cum spuneți, dvs. ați luat 90,000 lei pentru a acoperi 80,000 lei.....Pentru cei 80,000 lei banca de la care ați accesat refinanțarea virează 80,000 lei băncii unde aveați datoria ce ați refinanțat-o, iar dvs. puteți dispune doar de diferența de 10,000 lei ! Nici o bancă nu dă cash beneficiarului suma de bani ce o refinanțează, iar acesta duce banii cu sacoșa la banca unde avea datoria refinanțată. Deasemenea nici o bancă nu virează suma de bani pentru refinanțare în contul beneficiarului, acesta la rândul lui urmând să vireze banii pentru a-și acoperi vechea datorie ! După aprobarea refinanțării totul se desfășoare între cele două bănci ! Informațiile furnizate de dvs. sunt ori incomplete ori false !!!
Să înțeleg domnul avocat că am am dreptate.....comentariul/răspunsul dvs. fiind o speculație. Mulțumesc cu respect !
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu s-a spus dacă există moștenitori rezervatari ! Dacă sunt și au fost ignorați testamentul poate fi atacat.....Dacă nu, nu !!! În nici un caz nu poate fi atacat din cauză de alcoolism.....Cred că nu există documente în acest sens care să poată fi valorificate juridic !
Întrebarea inițială a fost foarte clară...Dacă poliția locală prin bravii ei reprezentanți poate pătrunde fără aprobare pe o proprietate privată (acolo nu este domeniu public !) ? Este clar că nu, în lipsa unui mandat de percheziție ori de arestare și în lipsa acordului proprietarului puteau cel mult să "plângă" la poartă și să documenteze în vederea aducerii de probe, privind activitatea desfășurată în curte ! Nu mai spun că spunând că sunt "de la mediu", lucru neadevărat, reprezintă uzurpare de calități oficiale, ceea ce e penal !!! În concluzie argumentele/probele/zicerile uzurpatorilor inspectorilor de mediu reprezintă fructele unui pom otrăvit și nu pot fi luate în considerare !!! Contestați în instanță cu ceea ce v-am scris și eventual, doar dacă veți considera necesar, angajați un avocat (fără a fi absolut necesar !) !!! Mult succes !
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aș vrea să înțeleg ce reprezintă recalcitrant pentru dvs. ? Eu deduc că nu vrea să discute cu dvs. întrucât nu aveți nici o calitate pentru a putea purta această discuție ! Aici sunt două probleme clare: 1. poștașul nu are voie să dea pensia decât persoanei înscrise pe talon, contrar cred că e penal ; 2. mătușa, bunica, ce-o fi ea este majoră și vaccinată și face ce vrea cu banii ei ! Deci, care-i problema.....?