avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate Crys3008

Activitate Crys3008

Răspuns la discuția Suspendare executare silita
Păi am discutat si ar fi cam cu 150 de lei mai puțin decât mi-ar face poprire. Doar că mi-e mai comod asa decat sa imi blocheze contul. Acum astept ce raspuns primesc.

Dapix a scris:

Depinde ce condiții ați negociat. Cum v-ați înțeles așa se va proceda. Dacă n-ați negociat bine, veți fi executat silit pe bunurile mobile și imobile pe care le dețineți. Trebuia să plătiți un avocat să vă asiste la negocierea plății eșalonate.

Dacă am executare pe conturi dar am vb cu cei de la bancă sa fac un angajament scris de plata , daca acestia sunt de acord anunță executorul si mi se ridică poprirea sau trebuie sa mai achit ceva, gen cauțiune?
Buna ziuA! Am fost înștiințat ca am executare silită cu poprire pe conturi , de curând, la un credit pe care nu am mai reusit sa il achit. Am luat legatura cu executorul si l.am rugat sa facem un angajament de plata pe o anumită sumă. Mi.a raspuns ca banca a fost de acord cu efectuarea de plăți voluntare, dar fără suspendarea executării. Ce inseamna asta? Adica daca plătesc si duc dovada la banca nu imi mai opreste? Sau ca plătesc daca vreau dar imi ia si bani din salariu?

Răspuns la discuția Executare silita
O data..dar nu lunar.

gi-jane2 a scris:

ma gandeam ca poate aveti o agentie cu program prelungit, dar se pare ca nu.
ca sa va imputerniciti sotia, tot trebuie sa va invoiti o data.

Crys3008 a scris:

Sunt din Slobozia

gi-jane2 a scris:

din ce oras sunteti ?





Răspuns la discuția Executare silita
Sunt convins ca il va găsi foarte repede, dar ideea e ca as vrea sa o împuternicesc pe soția mea pe un alt cont, sa meargă ea sa scoată banii. Si as vrea sa stiu, daca atunci cand fac contul automat cei de la bancă vad ca am.poprire..Ca executorul mi-a trimis o listă de banci, unde eu nu am cont
Răspuns la discuția Executare silita
Sunt din Slobozia

gi-jane2 a scris:

din ce oras sunteti ?

Buna seara! Sunt executat silita pt un credit, am primit notificare de la executor cum ca am poprire in conturile anumitor banci , mi.a insiruit toate băncile din tara, dar eu am cont doar la raiffaisen. Problema e ca eu lucrez până seara si nu mai găsesc banca deschisă sa imi pot retrage sumă de bani, rămasă în cont după poprire. Dacă îmi fac un cont nou la o altă bancă, aceasta va vedea din start ca am poprire, sau după un anumit timp?
Răspuns la discuția Avans si lichidare
Stiu asta. Întrebam dacă mai are dreptul.la avans..cum se calculează? Avansul este pe luna in curs sau tot pe septembrie?
Buna ziua! Soțul meu si.a dat demisia pe 27 septembrie. Lua salariul.sub forma lichidare si avans. Pe 15 octombrie a luat lichidarea. E posibil sa mai ia si avans?? Avansul se lua pe 25 ale lunii.