avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate cristiangheorghe

Activitate cristiangheorghe

Răspuns la discuția Curs de facturare
Am incercat sa aflu de ce foloseste un asemenea curs, insa mi-a raspuns ca acesta este cursul, si daca imi convine bine, daca nu iarasi bine.
Au voie societatile comerciale fara activitate in operatiunile de schimb valutar sa isi creeze propriul curs valutar? Nu au voie doar bancile si casele de schimb?
daca poate cineva sa ma ajute: daca eu merg la un furnizor de echipamente IT&C sa achizitionez o serie de produse, la ce curs de schimb trebuie sa se intocmeze factura? Adica, este normal, in lipsa unui contract dintre mine si furnizor, acesta sa imi factureze la cursul euro BNR+2%, chiar daca achit in numerar?
Răspuns la discuția Returnarea produsului in 24h
Ma refer la dispozitive IT&C.
Răspuns la discuția Returnarea produsului in 24h
Aceasta lege o cunosc deoarece lucrez la un magazin online. Pe mine ma intereseaza daca exista un act normativ care sa prevada obligatia comerciantului sa primeasca inapoi un produs si sa returneze banii clientului, daca acesta returneaza produsul in termen de 24/48 de ore. OUG 130/2000 se refera doar la contractele la distanta. Pe mine ma intereseaza in cazul achizitionarii produsului personal dintr-un magazin care exista fizic, nu virtual.
Am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc textul de elge in care se specifica ca un client poate returna un produs achizitionat in termen de 24 de ore de la achizitie. Ma puteti ajuta cu numarul legii sau OUG in care se specifica termenul in care un cumparator poate returna un produs si sa primeasca banii inapoi?

Va multumesc

Răspuns la discuția Arbaleta
va multumesc pentru raspuns, dar mai am o intrebare: eu nu vreau sa o cumpar de la un "armurier autorizat" ci sa o construiesc singur. Se poate sau nu?
Discuție Arbaleta
Doresc sa imi construiesc singur o arbaleta. M-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a fi in legalitate. Modelul pe care doresc sa il construiec este unul mic si as dori, pe langa agrement, sa o folosesc si in interes de serviciu, mai exact la intinderea de cabluri intre cladiri.
Va multumesc.
Exista o modalitate legala (fara a fi nevoie de a apela la instanta) de a obliga un debitor care are facturi neachitate catre noi de trei luni. Multumesc.