avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate ellaa1234

Activitate ellaa1234

Ce se întâmplă dacă nu vine unl țin moștenitori la succesiune
Cum pot face inscriereala mașină dacă mia fost luat talonul de catre politie.
Se poate face titlul de proprietate dacă unele din proprietăți adica una are acct de vânzare-cumpărare iar alta are hotarare judecatoreasca. Pentru că pe actul de proprietate sunt trecuți și frați mei.cum se poate .
Anul acesta se poate face succesiune gratuit cine ma poate ajuta cu o informație se fac succesiuni gratis la agentia de cadrastru Dâmbovița
Cine ma poate ajuta care este adresa Arhivelor Naționale și Adresa Arhivele Cameri Notarilor punlici
Actele de vanzare cumparare din anul 1973 de la Buftea unde se poate gasi.
Unde ma pot adresa să scot actu de vânzare-cumpărare dacă originalul lam pierdut
După moartea tatălui meu .eu am întrebat frați dacă vreau și sunt deacord să revendicat toată averea .inclusiv terenurile la câmp, ei au zis că nu vor nimic.atunci eu am fost prin instanțe judecători,tribunale,m-am judecat pentru terenuri. Am toate hotărârile judecătorești pe numele meu .frați au dreptul și ei.atunci când sa revendicat pământurile înapoi de pe timpul comunismului. Eu am fost singura care a fost și a umblat pentru revendicare.acum aș vrea să știu dacă ei au vreun drept.va multumesc.
Dacă am toate hotărârile judecătorești pe numele meu de la tatăl meu decedat frați au drept la ceva.astept raspuns
Am o întrebare se face o împuternicire la avocat. Am un dosar la care pea murit și a rămas copilul și avocatul ai cerut să-i facă o împuternicire. Și ia cerut bani. Pe împuternicire, 1000 lei. Aș vrea să știu și eu dacă se cere bani.