avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face titlul de proprietate dacă unele din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face titlul de proprietate dacă unele din proprietăți ...

Se poate face titlul de proprietate dacă unele din proprietăți adica una are acct de vânzare-cumpărare iar alta are hotarare judecatoreasca. Pentru că pe actul de proprietate sunt trecuți și frați mei.cum se poate .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:37, 16 Iunie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot verifica daca sunt proprietarul unei case+terenul aferent acesteia? danyboy88 danyboy88 Buna ziua,unchiul meu a vandut fratelui meu o locuinta,in 2004,dupa care mama a mers si a facut cadastrul si intabularea,atat pentru casa cat si pentru terenul ... (vezi toată discuția)
Cum pot face intabularea si apoi vanzarea unei proprietati mostenite? DoinaMihai DoinaMihai Exista un act de intretinere de vanzare-cumparare facut de parintii mei, am deschis un proces pentru ca in acel act erau 40 de ari iar pe titlul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Bună bunica mea deține o proprietate care a fost cumpărată ... s.sal s.sal Bună Bunica mea deține o proprietate care a fost cumpărată cu contract de vânzare-cumpărare de mana în 1995 dar această proprietate a fost trecută ... (vezi toată discuția)