Am o întrebare se face o împuternicire la avocat. Am un dosar la care pea murit și a rămas copilul și avocatul ai cerut să-i facă o împuternicire. Și ia cerut bani. Pe împuternicire, 1000 lei. Aș vrea să știu și eu dacă se cere bani.
avocatul cere bani, da, ca nu munmceste gratis. Daca nu vreti sa dati bani, nu apelati la avocat.
ce imputernicire, pt ce ?
nu prea se intelege ce problema aveti.
Banii nu sunt pentru imputernicire, ci pentru ce il imputerniciti pe avocat sa faca pentru dvs.
Imputernicirea justifica calitatea de mandatar a avocatului in fata altor institutii.
Avocatul nu face doar o imputernicire ci si un contract in baza caruia va solicita un onorariu. Lamuriti exact cu avocatul pentru ce sunt banii si ce se angajeaza sa faca pentru dvs.
Dumneavoastra munciti pe gratis ,medicul stomatolog,instalatorul,mecanicul
Auto lucrează gratuit?Avocatul v a pus sa semnati o delegație care se eliberează în baza unui contract,avocatul urmând să presteze pt dvs activități juridice iar dvs în schimb să îl platiti...
Delegatie avocatiala
laura.s
Sunt proaspata in profesie si am o nelamurire
1. Am vrut sa inmatriculez o masina pe numele sotului meu. Mi s-a parut logic sa nu mai merg la un notar pentru ... (vezi toată discuția)