avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă am toate hotărârile judecătorești pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă am toate hotărârile judecătorești pe numele meu de ...

Dacă am toate hotărârile judecătorești pe numele meu de la tatăl meu decedat frați au drept la ceva.astept raspuns
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:41, 27 Martie 2022
Ce obiect are hotararea judecătorească?
În ce sens e pe numele dvs?
Ați dezbătut succesiunea după tata în instanță? S-a făcut partajul ?
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2022
raluk0207, utilizator
După moartea tatălui meu .eu am întrebat frați dacă vreau și sunt deacord să revendicat toată averea .inclusiv terenurile la câmp, ei au zis că nu vor nimic.atunci eu am fost prin instanțe judecători,tribunale,m-am judecat pentru terenuri. Am toate hotărârile judecătorești pe numele meu .frați au dreptul și ei.atunci când sa revendicat pământurile înapoi de pe timpul comunismului. Eu am fost singura care a fost și a umblat pentru revendicare.acum aș vrea să știu dacă ei au vreun drept.va multumesc.
Strict pe baza a ce povestiți dvs, nu.
Sunteți unicul proprietar.
@ellaa1234, mai conteaza si ce ati declarat cand v-ati judecat si altele. Ati declarat ca mai aveti frati? Sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ... nightwolf1 nightwolf1 Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ca el mosteneste tot ce are si tot ce va avea sora facut acum vreo 35 de ani , nu mult dupa, ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil abuzivă RicaRamurica RicaRamurica Stra-stră bunica mea a fost naționalizată de comuniști în 1950. Ea a avut ai multe moșii si imobile naționalizate de comuniști prin 1945, 1949, 1950. ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie de cunostiintele unui avocat. eu am 48 de ani ... Klor Klor As avea nevoie de cunostiintele unui avocat. Eu am 48 de ani si inca 2 frati si o sora, acum mult timp, cand mama a murit, am semnat la notar ca las averea ... (vezi toată discuția)