avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate sarmiza67

Activitate sarmiza67

Buna seara!
Lucrez in mediul privat si as dori sa stiu daca pot fi mutata la!alt punct de lucru(alta farmacie) fara acordul meu si in ce conditii. Am dreptul de a refuza transferul la alt punct de lucru?
Lucrez in sectorul privat
Lucrez la privat

Cornel Vasile a scris:

Lucrati in sectorul bugetar (functionar public/ personal contractual) sau privat ?

Buna seara!
In data de 29.01.2025 seful meu direct a fost anuntat telefonic privind mutarea mea la alt loc de munca. Acesta m-a informat verbal, urmand ca un data de 31.0q.2025 sa vina managerul de zona care sub presiune m-a pus sa semnez o nota de transfer. Precizez ca nu am fost informata in scris de aceasta actiune,iar informatiile transmise verbal nu au fosr ireale. Am semnat nota de transfer sub presiune. Mentionez ca nu era semnata decat de mine.
As vrea sa stiu daca e legal ce s-a intamplat si daca nu ce pot face. Nu M semnat act aditional.
Multumes c
Buna ziua! Ma intereseaza daca ma poate lamuti cineva despre o siyuatie
Sunt angajata di 2020 la o firma si in aveasta perioada nu am avut doar salariul minim. In iulie zcest an am primit act aditional cu privire la mmarirea salariului de incadrare la 3700
Lei. Tinand cont de faptul ca zm vechime aproape 4 ani in firma este legal oare sa fiu platita cu salariul minim!? In perioada cuprinsa de la angajare pana in prezent am avut si salariu de incadrare mai mare decat salariul minim.mul
nu dar avem un grafic de lucru pe care el il schimba cum doreste . precizez ca lucram 1 persoana pe tura adica pe una eu pe una el. graficul de lucru il stabileste la sfarsitul lunii pentru luna urmatoare si in timpul lunii il schimba pt a putea sa isi rezolve problemele personale
Buna seara! Seful meu direct imu schimba turele srabilite deja dupa programul lui personal . Vreau sa stiu cevpot face?