avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate tudor_u2

Activitate tudor_u2

Nu am putut plati sulta av.parti adverse mi-a trimis o notificare inainte de sarbatori cu somația ca să plătesc in trei zile dacă nu demarează procedura de executare silită nu amreusit să dau de el la telefon nu mi-a raspuns asa ca am cerut ajutorul unui avocat care mi-a facut o notificare la notificarea primita in care ceream aminarea plati in ianuarie nu nea raspuns nici ca da nici că nu este de acord a trecut timp si saptamina asta am reușit să vorbesc cu el și mi-a spus ca deja a demarat procedura de executare silită și o sa primesc de la executor detalii, la ce să ma astept?
Cum ați rezolvat daca nu va supărați am o situație identica numai ca sunt 2 frați.
Ați facut foarte bine avocatul vă va ajuta si dacă aveti noroc si cu marturiile dumneavoastră reusiti să demascati această mafie atunci poate scăpati cu o intelegere baftă.
Sărbători fericite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule sau doamna nu știu cum de puteți sa să fiți prostiți așa de către o firma, dacă este firma trebuia să aibe propriu cont nu există firmă fără cont bancar dar eu cred că știați foarte bine ceea ce făceați pentru că ați beneficiat de ceva comisioane si acum ați intrat într-o încurcătură și doamna care cere bani nu este prima vor urma și alți care ce să vezi pe cine trage la răspundere pe dumneavoastră așa că nu mai pierdeți timpul cu forumul și urmași sfatul lui BogdanGri și faceti o intelegere cu procurorul și poate scăpati mai ușor, nimeni nu poate spune că nu a știut, smecheri știu să scap, vă doresc succes de dumneavoastră depinde tot.
Acelas lucru am patit si eu in urma cu 8 luni am fost foarte suparat si am mers pe calea legala si anume daca nu mai au nevoie de tine sa te concedieze pe motivul de restructurari si beneficiezi de somaj,daca accepti salarii si iti dai demisia nu mai iai somaj,acum depinde de tine daca ai un loc de munca pregatit unde sa incepi imedeat atunci e avantajos sa iei bani dar daca nu cine stie cind gasesti alt servici alegerea este la tine si citeste codu munci si vezi sa nu fii pacalit. Succes
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reguli si pedepse dure doamna si daca nu ii convine sa sune protectia copilului si sa o ia sa vedem daca ii este mai bine ,nu va mai luati de legile din ziua de azi daca le acceptam nu avem decat sa ne punem streangul de gît,lasatio so ia statul sa o crească nu sa educat nicicînd un copil fară să-i fie aplicate corectii dure, legile din ziua de astazi creaza foarte multe probleme si nu stiu de cei ce le-au facut nu intervin cu schimbarea lor nu stiu care este rostul lor niciodată nu a fost nevoie de legi pentru parinti in as educa copii,nu va mai fie frica de legi si educatio asa cum se cuvine.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara cel care a facut testamentul il are in casa si se stie de el,cel ce la facut primeste o copie sau originalu nu stiu sigur si eu am asa ceva facut si il am in casa, dacă cineva rau voitor il face distrus probabil ca există undeva in arhiva si nu poate ci sigur exista, că a fost ascuns si nu sa vrut să se facă uzanță de el cert au fost niste motive și de obicei se ascunde de cel care are mai mult de caștigat in urma acelui testament numai de comun acord puteți rezolva să va puneți intrebări una alteia și sa vă lamuriti, banu e ochiu dracului si face familile să se dezbine si eu sunt intro situatie aproape asemanatoare vă doresc succes o seară buna.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
,,( Se poate cere sa cerem o expertiza în vederea stabilirii prețului apartamentului pentru a primii mai mulți bani? Sau putem cere sa îl despagubim noi dar eșalonat?))
vi sa fixat o cotă parte fiecăruia deci probabil si o sumă acea suma se cheama sultă si trebuie ca tatăl vostru so plătească in caz că nu poate puteti rămane copropietari oricum locuiti acolo să inteleg? Dacă vă plăteste sulta atunci el este singurul propietar.Eu va sfătuiesc să consultați un avocat și să vă asteptati la ani buni și cheltuieli si la final tot aici ajungeți voi ce trei copii aveti o cotă mică.

- eliminare conținut neregulamentar -
Ce se poate face in cazul care nu sunt bani pentru plata sultelor către mostenitori conform hotărîri judecatorești, mentionez că este vorba de un bătrân de 82 de ani care este ingrijit de 10 ani de fica cu ginerele. Succesiunea este după decesul sotiei si a unui copil, mostenitori bătrânu, fica și alti doi fii care nu vor sa stie de el dar vor sulta, ce se poate intâmpla sau cum se procedează dacă nu sunt bani de sulta doar pentru unul dintre fii si la celalalt nu stim cum sa procedam, fica oricum stă cu bătrânu și nu e problema dar pentru celalalt fiu nu mai sunt bani,acest fiu oricum a primit mereu diferite sume de bani pentru ași construi o casa care a si construito si a spus ca el nu mai are pretentii dar acum cind a vazut că trebuie să primească sulta sa răzgândit și vrea banii.
Va salut, știu si tocmai asta nu vor să facă pentru ca mi-au spus când le-am cerut asta si vor să mă combine cu trecerea pe alta firma după care sa vina cu concediere, poate sa facă asta dacă nu imi încheie contractul existent?