avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate tudor_u2

Activitate tudor_u2

Nu pentru că refuză orice comunicare si-a luat un avocat si nici acesta nu a vrut sa comunice probabil ca i sa dat numărul meu de telefon si avocatul nu mi-a răspuns la telefon am încercat de vreo două ori si am renunțat, avocatul care m-a reprezentat in instanță m-a lăsat baltă am contactat un alt avocat ca să iau legătura ca de la avocat la avocat mia luat bani 500 de lei pentru i face o notificare la notificare trimisa ca m-a execută silit dacă nu plătesc in 3 zile ceva imposibil, mia trimis un cont in care sa plătesc dar nu funcționează așa, dau banul îmi iau declarația că ș-a primit bani și nu mai are alte pretenții, deci in concluzie avocatul meu i-a trimis un mail si gata, l-am contactat să întreb cum stă situația a devenit irascibil mia zis de ce nu iau contact cu persoana in cauză că mia sugerat să fac asta, eu îi povestisem situația dinainte in concluzie mia zis ca nu are nici un răspuns de la partea adversă atunci eu i-am cerut să îmi trimită o copie după notificarea pe care a trimis-o ca să mai încerc să iau legătura cu avocatul advers din nou mi sa părut irascibilă cu toate că dacă mi-ai luat 500 lei sa mă reprezinți trebuia sa îmi trimită o copie fără să o cer eu, în fine am sunat avocatul advers săptămâna trecută in sfârșit mi-a răspuns dar nu a vrut sa asculte nimic, mia spus ca a demarat procedura de executare silită. Deci am fost trădat de doi avocați, am făcut ceva cercetări și mi-am dat seama de ce au făcut-o nu am să va spun aici păstrez asta pentru mine, va spun doar atât, corupție.
Am nevoie de sfaturi vă rog, nu îmi place nedreptatea așa că insist a face dreptate.
gi-jane2 a scris:

nu puteti comunica cu persoana ?

Și cine radiază ipoteca din OCPI? iar declarația de la persoana implicata cum o obțin? daca nu am declarația de la el că s-a primit bani și nu mai are pretenții.

tudor_u2 a scris:

Vă mulțumesc

gi-jane2 a scris:

faceti-va cont. sau apelati la un executor sa ii consemneze la cec .

Vă mulțumesc

gi-jane2 a scris:

faceti-va cont. sau apelati la un executor sa ii consemneze la cec .

Aș plăti dar nu pot ca banca zice ca nu poate să încaseze cash pentru că nu are casierie unde aș putea plăti cu bani jos. este vorba de 95000 lei.nu am cont bancar.
Nu am putut plati sulta av.parti adverse mi-a trimis o notificare inainte de sarbatori cu somația ca să plătesc in trei zile dacă nu demarează procedura de executare silită nu amreusit să dau de el la telefon nu mi-a raspuns asa ca am cerut ajutorul unui avocat care mi-a facut o notificare la notificarea primita in care ceream aminarea plati in ianuarie nu nea raspuns nici ca da nici că nu este de acord a trecut timp si saptamina asta am reușit să vorbesc cu el și mi-a spus ca deja a demarat procedura de executare silită și o sa primesc de la executor detalii, la ce să ma astept?
Cum ați rezolvat daca nu va supărați am o situație identica numai ca sunt 2 frați.
Ați facut foarte bine avocatul vă va ajuta si dacă aveti noroc si cu marturiile dumneavoastră reusiti să demascati această mafie atunci poate scăpati cu o intelegere baftă.
Sărbători fericite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule sau doamna nu știu cum de puteți sa să fiți prostiți așa de către o firma, dacă este firma trebuia să aibe propriu cont nu există firmă fără cont bancar dar eu cred că știați foarte bine ceea ce făceați pentru că ați beneficiat de ceva comisioane si acum ați intrat într-o încurcătură și doamna care cere bani nu este prima vor urma și alți care ce să vezi pe cine trage la răspundere pe dumneavoastră așa că nu mai pierdeți timpul cu forumul și urmași sfatul lui BogdanGri și faceti o intelegere cu procurorul și poate scăpati mai ușor, nimeni nu poate spune că nu a știut, smecheri știu să scap, vă doresc succes de dumneavoastră depinde tot.
Acelas lucru am patit si eu in urma cu 8 luni am fost foarte suparat si am mers pe calea legala si anume daca nu mai au nevoie de tine sa te concedieze pe motivul de restructurari si beneficiezi de somaj,daca accepti salarii si iti dai demisia nu mai iai somaj,acum depinde de tine daca ai un loc de munca pregatit unde sa incepi imedeat atunci e avantajos sa iei bani dar daca nu cine stie cind gasesti alt servici alegerea este la tine si citeste codu munci si vezi sa nu fii pacalit. Succes
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reguli si pedepse dure doamna si daca nu ii convine sa sune protectia copilului si sa o ia sa vedem daca ii este mai bine ,nu va mai luati de legile din ziua de azi daca le acceptam nu avem decat sa ne punem streangul de gît,lasatio so ia statul sa o crească nu sa educat nicicînd un copil fară să-i fie aplicate corectii dure, legile din ziua de astazi creaza foarte multe probleme si nu stiu de cei ce le-au facut nu intervin cu schimbarea lor nu stiu care este rostul lor niciodată nu a fost nevoie de legi pentru parinti in as educa copii,nu va mai fie frica de legi si educatio asa cum se cuvine.