Acelas lucru am patit si eu in urma cu 8 luni am fost foarte suparat si am mers pe calea legala si anume daca nu mai au nevoie de tine sa te concedieze pe motivul de restructurari si beneficiezi de somaj,daca accepti salarii si iti dai demisia nu mai iai somaj,acum depinde de tine daca ai un loc de munca pregatit unde sa incepi imedeat atunci e avantajos sa iei bani dar daca nu cine stie cind gasesti alt servici alegerea este la tine si citeste codu munci si vezi sa nu fii pacalit. Succes
tudor_u2
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Reguli si pedepse dure doamna si daca nu ii convine sa sune protectia copilului si sa o ia sa vedem daca ii este mai bine ,nu va mai luati de legile din ziua de azi daca le acceptam nu avem decat sa ne punem streangul de gît,lasatio so ia statul sa o crească nu sa educat nicicînd un copil fară să-i fie aplicate corectii dure, legile din ziua de astazi creaza foarte multe probleme si nu stiu de cei ce le-au facut nu intervin cu schimbarea lor nu stiu care este rostul lor niciodată nu a fost nevoie de legi pentru parinti in as educa copii,nu va mai fie frica de legi si educatio asa cum se cuvine.
tudor_u2
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna seara cel care a facut testamentul il are in casa si se stie de el,cel ce la facut primeste o copie sau originalu nu stiu sigur si eu am asa ceva facut si il am in casa, dacă cineva rau voitor il face distrus probabil ca există undeva in arhiva si nu poate ci sigur exista, că a fost ascuns si nu sa vrut să se facă uzanță de el cert au fost niste motive și de obicei se ascunde de cel care are mai mult de caștigat in urma acelui testament numai de comun acord puteți rezolva să va puneți intrebări una alteia și sa vă lamuriti, banu e ochiu dracului si face familile să se dezbine si eu sunt intro situatie aproape asemanatoare vă doresc succes o seară buna.
tudor_u2
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
,,( Se poate cere sa cerem o expertiza în vederea stabilirii prețului apartamentului pentru a primii mai mulți bani? Sau putem cere sa îl despagubim noi dar eșalonat?))
vi sa fixat o cotă parte fiecăruia deci probabil si o sumă acea suma se cheama sultă si trebuie ca tatăl vostru so plătească in caz că nu poate puteti rămane copropietari oricum locuiti acolo să inteleg? Dacă vă plăteste sulta atunci el este singurul propietar.Eu va sfătuiesc să consultați un avocat și să vă asteptati la ani buni și cheltuieli si la final tot aici ajungeți voi ce trei copii aveti o cotă mică.
Ce se poate face in cazul care nu sunt bani pentru plata sultelor către mostenitori conform hotărîri judecatorești, mentionez că este vorba de un bătrân de 82 de ani care este ingrijit de 10 ani de fica cu ginerele. Succesiunea este după decesul sotiei si a unui copil, mostenitori bătrânu, fica și alti doi fii care nu vor sa stie de el dar vor sulta, ce se poate intâmpla sau cum se procedează dacă nu sunt bani de sulta doar pentru unul dintre fii si la celalalt nu stim cum sa procedam, fica oricum stă cu bătrânu și nu e problema dar pentru celalalt fiu nu mai sunt bani,acest fiu oricum a primit mereu diferite sume de bani pentru ași construi o casa care a si construito si a spus ca el nu mai are pretentii dar acum cind a vazut că trebuie să primească sulta sa răzgândit și vrea banii.
Va salut, știu si tocmai asta nu vor să facă pentru ca mi-au spus când le-am cerut asta si vor să mă combine cu trecerea pe alta firma după care sa vina cu concediere, poate sa facă asta dacă nu imi încheie contractul existent?
tocmai asa este eu nu doresc un alt post si ei vor sa ma imbrobodeasca cu acest lucru pentru ca nu poate sa desfiinteze postul ceea ce eu mi-am dat seama si chestia este ca nici nu mi-a inaintat o decizie de concediere pentru ca le-am cerut motivul si nu poate sa mi-l dea nu am abateri nu am absente am muncit exemplar si ei nu au ce sa zica mi-au trintito pe asta cu nu mai este de lucru,ce este trist ca mai sunt doi colegi in situatia mea la fel de constinciosi zic eu din pacate unul sa suparat atat de tare ca si-a dat demisia pe loc,celalalt este si el un pic revolta si spune ca nu se face asa ceva concediind oameni buni si pastrand lichele care joaca dupa regulile lor.
Am fost anuntat verbal de director ca Patronul firmei unde lucrez a cerut sa se faca reduceri de personal si eu trabuie sa intrerup colaborarea cu ei,am intrebat de ce?pentru ca pe atelier nu mai este asa mult de lucru si eu avand o varsta nu pot merge la montaji in teren si ca ar trebui sa imi dau demisia eu i-am spus ca nu este posibil ca atunci nu am cum sa mai beneficiez de somaj si corect ar fi sa ma concedieze pe motivul care mi sa spus si anume ca nu mai este asa de mult de munca,am cerut sa mi se spuna corect motivu si nu vor incearca sa ma convinga cumva sa accept sa fiu trecut pe o alta firma si dupaia sa imi inceteze contractu,cred ca vor sa ma insele cumva sa scape de mine.Ce sa fac in situatia asta,eu acum mi-am luat zilele de concediu pe care le mai aveam restante si in 4 martie ma intorc la servici dar vor sa semnez un contract cu o alta firma perioada de proba etc.si poate sa ma dea afara in cateva zile fara nici o jena,problema mea este cum imi inceteaza celalalt contract daca eu nu sunt deacord sa-i dau demisa
tudor_u2
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
meseriasu munceste doamna si si nu trebuie sa se justifice ce face cu munca lui,dumneavoastra ce interes aveti sa il denuntati pe acest om care munceste din greu ce va da statu ca faceti asta?noi platim jumatate din salariu taxe catre stat si ce ne da statu l in schimb nimic nici macar siguranta daca ar fi sa fim lasati sa alegem daca sa platim taxe nimeni nu ar plati ei ne fura cu japca bani nostri munciti din greu si nu ne dau nimic la schimb,sunteti sau nu in aceasta situatie si dumneavoastra?lasati omul in pace sa sunte-ti invidioasa ca dumneavoastra platiti taxe si el nu!!si de unde stiti ca nu are autorizatie?poate are sau ati facut ancheta?eu zic ca lumea at trbui sa fie mai buna si sa nu facem rau,pentru ca rau faci rau primesti ginditiva ca este un dumnezeu care nu lasa niciodata nimic nepedepsit,daca omul ala face ceva gersit o sa plateasca intro zi dar dumneavoastra sigur gresiti,sa aveti o zi buna.
Procesul este intre tatal in viata de care are sotia grije si cei trei mostenitori in urma decesului mamei adica sotia mea si inca doi frati care nu vor sa se inteleaga nu stiu de ce avocatul a deschis astfel procesul el a zis ca daca facea ca sotia sa fie reclamantul si pârîți ceilalți doi frați trebuia să plătească toți taxa de timbru nu știu este așa sau nu.Taxa de timbru nu este una și se plătește o singură dată?