avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate Ilincel

Activitate Ilincel

La momentul acela nu a vrut sa renunte. Insa probleme cu copilul lui l-au detreminat sa-mi cedeze mie tot!
Buna ziua!
In urma decesului tatalui meu, am facut act de succesiune. La succesiune au avut drept: mama si cei doi copii. Insa, fratele meu ar vrea sa-mi cedeze toata partea lui. Atat eu, cat si fratele meu, fiecare avem copil. Daca fratele doreste sa-mi cedeze tot mie, copilul lui mai are drept?
Este normal ca la plecarea in concediu de odihna sa dau explicatii unde plec?
Răspuns la discuția Resurse umane
Multumesc!
Poate fi vorba de o comisie de disciplina?
Am realizat o activitate culturala, iar cei ce m-au asistat din cadrul institutiei au spus ca implicarea mea a fost minima si ca se propune ca pe viitor referatele pentru astfel de activitati sa fie insotite de un desfasurator pentru a fi aprobate. Managerul a raspuns la acest referat spunand ca este de acord cu aceasta propunere, trimitand raspunsul la referat in atentia mea si a departamentului de resurse umane.
Discuție Resurse umane
Am primit un referat in atentia mea, dar acesta a fost trimis si atentia departamentului de Resurse Umane. Ce inseamna un referat trimis si in atentia acestui departament?
Răspuns la discuția Delapidare
Prin depunerea acestei plangeri la parchet, exista riscul sa nu se rezolve nimic?
Răspuns la discuția Modificare fisa de post
In data de 27 august 2019 a fost intocmita iar mie mi-a fost data in 03.09.2019
La sfarsitul lunii august, in urma unor reclamatii pe care le-am facut, mi-a fost modificata fisa de post prin retragerea atributiilor de coordonator, Am fost chemata la institutie pentru a o semna, nestiind despre ce este vorba. Am fost pusa in fata faptului implinit! Vreau ca aceasta decizie sa o invoc in instanta. O mai pot face acum?