Buna ziua!
In urma decesului tatalui meu, am facut act de succesiune. La succesiune au avut drept: mama si cei doi copii. Insa, fratele meu ar vrea sa-mi cedeze toata partea lui. Atat eu, cat si fratele meu, fiecare avem copil. Daca fratele doreste sa-mi cedeze tot mie, copilul lui mai are drept?
Am realizat o activitate culturala, iar cei ce m-au asistat din cadrul institutiei au spus ca implicarea mea a fost minima si ca se propune ca pe viitor referatele pentru astfel de activitati sa fie insotite de un desfasurator pentru a fi aprobate. Managerul a raspuns la acest referat spunand ca este de acord cu aceasta propunere, trimitand raspunsul la referat in atentia mea si a departamentului de resurse umane.
Am primit un referat in atentia mea, dar acesta a fost trimis si atentia departamentului de Resurse Umane. Ce inseamna un referat trimis si in atentia acestui departament?
La sfarsitul lunii august, in urma unor reclamatii pe care le-am facut, mi-a fost modificata fisa de post prin retragerea atributiilor de coordonator, Am fost chemata la institutie pentru a o semna, nestiind despre ce este vorba. Am fost pusa in fata faptului implinit! Vreau ca aceasta decizie sa o invoc in instanta. O mai pot face acum?