avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este normal ca la plecarea in concediu de odihna sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este normal ca la plecarea in concediu de odihna sa dau explicatii ...

Este normal ca la plecarea in concediu de odihna sa dau explicatii unde plec?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 11 Decembrie 2020
Nu este corecta o astfel de abordare din partea angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul neefectuat in ultimii doi ani kmi_sandu kmi_sandu Sunt angajata la o societate comerciala din ianuarie 2009;La fiinalul lunii decembrie as vrea sa imi dau demisia intrucat voi pleca din tara.In acesti doi ani ... (vezi toată discuția)
Demisie fara plata concediului ? mihaimj mihaimj Buna ziua. Am anuntat ieri angajatorul ca imi voi depune demisia si i-am rugat sa imi spuna care e perioada de preaviz pe care mi-o ofera. Desi predarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna pt personal contractual mariana3040 mariana3040 sunt angajata ca personal contractual intr o primarie din 2008 . Vreau sa mi spuneti daca pt concediile efectuate in anul 2009 si 2010 trebuia sa mi se acorde ... (vezi toată discuția)