avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate steli_uta

Activitate steli_uta

buna ziua
sunt proaspat absolvent al facultatii de psihologie, as dori sa stiu daca ma pot angaja ca psiholog la o anumita firma

Răspuns la discuția reluare activitate din CIC
oamenii nu mai lucreaza, societatea nu a mai luat niciun contract de lucru avand in vedere conflictul de munca

Buna seara!
Am o cunostinta care pe data de 25.08.2009 termina perioada de concediu pentru crestere si ingrijire copil.Dar,societatea la care lucra, momentan are activitatea suspendata( angajatii acestei societatii aflandu-se intr-un proces de conflict de munca cu patronatul, iar pana la solutionarea lui, au contractul individual de munca suspendat).
Intrebarea ei este ce se intampla cu ea?Normal, trebuia sa mearga la societatea respectiva sa depuna o cerere de reluare a activitatii..etc. Dar in aceasta situatie?

pe o "cerere de demisie" in afara de numarul de inregistrare dat de la unitate, mai trebuie sa apara si semnatura directorului care a luat la cunostinta de aceasta? e obligatoriu sa fie semnata de acesta?

astept raspuns urgent, va rog frumos..
O persoana a fost angajata unei societati timp de 10 ani, pana in mai 2008, apoi s-a angajat la alta societate unde a lucrat timp de 3 luni, pana la sfarsitul lunii iulie 2008( neavand nicio zi de intrerupere intre cele doua angajari la cele 2 firme )dupa care si-a dat demisia.In luna septembrie 2008 s-a angajat la o alta societate la care lucreaza si in prezent. Ea este insarcinata, si vrea sa stie daca perioada de 1 luna nelucrata ( august 2008) ii va afecta la luarea concediului pt ingrijire copil.
multumesc anticipat celor care ma pot " lumina" in aceasta problema