avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate Manuela1986

Activitate Manuela1986

Buna.ziua socrul meu a decedat in martie sotul meu mai are o sora care este in Spania si mama lui.Ne rugam.de sora lui sa vina sa facem.succesiunea dar ea nu ne da nici un raspuns (sora) .
Se poate deschide in lipsa ei?Daca ea nu vrea sa vina sau macar sa trimita de acolo de la notar.
Si in situația asta chiar nu putem.face nimic?Ptr salariatii primariei au avut bani noi de cine apartinem,si de imprumutat cine credeti ca ne da.
Este inadmisibil sa ai si copil si sot bonlav
Buna ziua sunt asistent personal la fetita mea cu autism astazi trebuia sa luam bani dar a zis ca de la consiliul județean nu au bani.Noi ce facem.in cazul acesta care depindem de acesti bani,platim terapii,tratamente?
Răspuns la discuția Casa
Altceva nu se poate face?
Discuție Casa
Buna ziua cineva ne a impartit o casa sa zic asa dar este o situatie mai complicata in cei care au stat acolo au avut un baiat dansii au murit si baiatul la fel el a trait cu cineva are o fetita nerecunoscuta d3 de el ea sta cu mama ei in Bucuresti intr o garsoniera care a fost tot a defunctului.Acum dansi nu stiu cum era inainte dar nu a avut facut contractul casei pe numele baiatului si au dreptul vreo 16 persoane si din partea tatalui al mamei veri dansi nu au vrut sa faca succesiunea ca nu se alegeau practic cu nimic fiecare este o casa batraneasca fara imbunatatiri.Acum daca eu platesc lumina apa impozit si toate cele ma ajuta pe mine cu ceva ?Nu vreau sa investesc niște bani degeaba. V AS MULTUMI PENTRU UN RADPUNS
Discuție Divort
Buna ziua as vrea sa divortez la notar nu avem nimic de impartit am stat la socri.Avem o fetita de 6 ani el are pensie pe caz de boala de 900 lei ce pensie alimentara ii revine feti din acesti bani?
Răspuns la discuția Succesiune
Da eram curioasa pana va ajunge la notariat va multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Doamna draga soacramea zice ca ea are dreptul la jumate si jumatatea cealalta a socrului se imparte in 3 adica intre ea si cei 2 copii
Discuție Succesiune
Buna ziua daca socrul meu a decedat iar casa in care a locuit cu sotia si copii a fost mostenire de la parinti as dori sa stiu ce parte ii revine sotiei si ce parte copiilor?
Răspuns la discuția Proprietate imobil
Adica soacra are jumate si copii cate un sfert