avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate Ripea

Activitate Ripea

Bună seara. Mama ,în vârstă de 86 ani,este diagnosticată cu demență Alzheimer. Pentru a putea încheia acte de vânzare cumpărare, este suficient să obțin curatela? Sunt unicul ei copil. Mulțumesc mult.
Buna seara. Casa părinților mei este trecută pe un titlu de proprietate comun al tatălui meu și a celor doi frați ai lui,toți trei fiind decedați. Mama mea este în viață. Moștenitorii celorlalți nu vor să meargă să dezbatem succesiunea pentru că nu li se pare o necesitate, pentru că nu au bani, etc.,dar nu au pretentii la partea noastră. Părinții mei au construit casa in 1960,au plătit impozitele în tot acest timp. Putem folosi procedura aceasta cu uzucapiunea pentru a deveni proprietari cu acte in regula? Mulțumesc mult
Mi se pare că e cel mai bine așa. Multumesc mult.
Bună seara. Este vorba despre un SRL cu asociat unic, care a decedat și în al cărui statut este menționat că rămâne moștenitorilor. Firma este suspendată din 2013, nu are datorii la fisc și nici alte datorii. Ca bunuri există un autoturism achiziționat în 2005. Ce trebuie făcut pentru a lichida firma și a trece mașina pe numele unuia dintre moștenitori? Mulțumesc mult.
Răspuns la discuția Persoana juridică mașina
Nu era și administrator.
Răspuns la discuția Persoana juridică mașina
Nu era și administrator .
O firmă cu activitate suspendată și asociatul unic decedat ,cum poate vinde o mașină? Dacă poate, ce acte întocmește? Firma nu are datorii. Multumesc
Răspuns la discuția Pensionare
Imi depun dosarul acum, urmare a legii privind grupa a doua din această lună privind pensionarea.
Discuție Pensionare
În cazul pensionării la limita de varsta și continuării serviciului la acelasi loc de muncă este obligatorie desfacerea contractului de muncă și reangajarea?
Am 4 ani de muncă în grupa a doua. După nouă lege(modificare) mi se reduce vârsta de pensionare? Cu cât? Mulțumesc.