In contractul de vanzare cumparare este trecuta o suma modica in cazul acesta pot ataca in instanta actul, mentionez ca bunica nu este deplasabila! Multumesc
Multumesc ptr raspuns, dar cand am divortat la notariat mi sa spus ca aceasta casa face obiect de partaj numai dupa ce decedeaza bunica, la momentul actual bunica traieste!!
Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager pe casa lor fiind casatorita, intre timp am divortat si bunicul a decedat, eu acum am grija de bunica mea in varsta de 88 de ani si fostul sot nu vrea sa renunte in favoarea mea! Care sunt procedurile sa imi revina mie casa bunicilor dupa decesul bunicii? Vreau sa il scot din acte ptr ca nu are grija de bunica mea! Multumesc!
Buna ziua...casa bunicilor mei pe numele meu si al fostului sot, intre timp bunicul a decedat eu am divortat , dupa ceva timp am vrut sa imi iau lucrurile personale de acolo mai precis articole de imbracaminte si nu am mai gasit nimic ..mentionez ca fostul sot sa dus acolo cu concubina lui si mi au aruncat lucrurile ..avand in vedere ca avem act de vanzare cumparare pe casa cu uzufruct viager raspunsul lui a fost ca are dreptul sa faca cd vrea si sa se duca acolo cu cine vrea , ce pot face in situatia asta.??
Bunica mea e batrana si are tulburari de memorie o pot manipula cum.vor! Multumesc anticipat
Rectific uzufruct viager...dar se poate judeca in lipsa fara sa fiu anuntata? Mentionez ca bunica mea a refuzat ajutorul meu acum 3 ani cand am divortat dar cheltuielile de inmormantare ale bunicului meu le am suportat...multumesc frumos
Buna ziua...am casa bunicilor mei cu contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pe numele meu si al fostului sot...intre timp bunicul a decedat...eu am divortat ...intrebarea mea este daca bunica mea poate anula actul fara sa fiu anuntata si sa faca alt act de vanzare cumparare pe numele altei persoane? Cum poate anula? Multumesc