avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere

Buna ziua...am casa bunicilor mei cu contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pe numele meu si al fostului sot...intre timp bunicul a decedat...eu am divortat ...intrebarea mea este daca bunica mea poate anula actul fara sa fiu anuntata si sa faca alt act de vanzare cumparare pe numele altei persoane? Cum poate anula? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabygab , utilizator 17:08, 23 Noiembrie 2019
Doar prin justitie se poate cere rezolutiunea contractului daca nu va indepliniti obligatiile contractuale.
Ar fi bine sa mergeti la avocat daca vreti sa va informati in cele mai mici detalii deoarece ar dura 1 ora sau mai mult.
Rectific uzufruct viager...dar se poate judeca in lipsa fara sa fiu anuntata? Mentionez ca bunica mea a refuzat ajutorul meu acum 3 ani cand am divortat dar cheltuielile de inmormantare ale bunicului meu le am suportat...multumesc frumos
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Gabygab, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare iulia14 iulia14 buna seara am o problema si sper din suflet sa ma ajutati.Suntem 3 surorii ,mama mea a facut contract de vanzare cumparare surori mele MARA pe un apartament ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunici moniqe moniqe Bunicii mei ar dori sa-mi lase casa in care locuiesc,si asi dori sa stiu de ce fel de act trebuie sa fac,mentionez ca mama mea a decedat si bunicii mai au ... (vezi toată discuția)
Detalii succesiune !!! ion23 ion23 Va rog frumos sa ma ajutati daca se poate cu cateva informatii utile. Pe scurt, bunicii mei din partea mamei aveau 2 proprietati (1 apartament si 1 gospodarie ... (vezi toată discuția)