avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate Iulică C

Activitate Iulică C

Buna ziua
Am primit acasă -sotia-un plic de la un proces pe care socrul meu(anul trecut socrul meu a decedat)alaturi de o societate agricola l au intentat împotriva altei societăți agricole.Am aflat din acest plic că în calitate de intimat reclamant -sotia mea care nu este moștenitor legal-am făcut apel pe care nu noi l am făcut ci avocatul societății agricole.
Soția mea are handicap accentuat pe probleme psihice-urmeaza tratament medicamentos-iar in urma testelor psihologice s a stabilit că are capacitatea de discernământ redusă conform scalei de măsurare din 100 de puncte are intre 21 și 40.
Ce putem face ?
Citația am primit-o de avocatul societății care a făcut apel
Buna ziua
Pentru stabilirea venitului pe membru de familie se declară și indemnizația de handicap+venitul complementar ?
Mulțumesc
Buna ziua
Când aș putea ieși la pensie anticipata ?
Am 25 ani vechime din care 10 lucrați în grupa a II a ; având acum vârstă de 50 ani.
Mulțumesc
buna ziua
cum se face iesirea din indiviziune ?
este obligatoriu sa se faca cadastru chiar daca eu si fratii mei ne am inteles asupra impartirii terenului fara a se face faramitarea unei paecele de teren extravilan?
multumesc
Răspuns la discuția cupoane de calatorie
Am primit unul în Ian 2020 și unul în feb 2020 pe amândouă scrie in baza LG 147/2000.
Ce sa facem ?
Aștept și martie și .....
buna ziua
sotia a primit sin in ian 2020 si in feb 2020 cupoane de calatorie impreuna cu taloanul de pensie.ce sa facem ?ba nuiesc ca este o eroare.
unde trebuie sa ne adresam ?
multumesc
Buna ziua
Eu și soția am fost asociați unici și administratori fara a fi salariați.
Putem beneficia de această perioadă că vechime in munca ?
Și unde trebuie sa ne adresam ?
Mulțumesc
Răspuns la discuția indemnizatie de handicap
buna ziua
mai este cineva in aceasta situatie ?
sa fi obtinut certificatul de handicap in luna noiembrie 2019 si sa nu fi primit plata ?
multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie de handicap
Mai trebuie sa facem cere de plată ?
buna ziua
sotia mea are un certificat de handicap accentuat obtinut pe 05.11.2019 .
ni sa comunicat ca daca dorim plata in cont bancar sa trimitem nr de cont si o copie dupa ci.
dar pina acum nu am primit nimic in cont.
am incercat sa sun la dgaspc tr dar nu imi raspunde nimeni.
mai dureaza pina se face plata ?
multumesc