avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua cum se face iesirea din indiviziune ? este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua cum se face iesirea din indiviziune ? este obligatoriu ...

buna ziua
cum se face iesirea din indiviziune ?
este obligatoriu sa se faca cadastru chiar daca eu si fratii mei ne am inteles asupra impartirii terenului fara a se face faramitarea unei paecele de teren extravilan?
multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:32, 24 Septembrie 2020
Dacă va adresați instanței, nu. Însă procesul durează in jur de 2 ani.
Dacă va înțelegeți, puteti încheia partajul la notari, unde documentația cadastrala și intabularea sunt obligatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune. zatara zatara Salutare! V-as fi recunoscator pentru informatii legate de urmatoarea situatie: Detin impreuna cu un prieten un teren intravilan agricol de 1000 mp, in ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa succesiune froniecristian froniecristian In urma succesiunii sotia si cumnatul au dobandit: 1 Teren faneata fara cadastru. 2 teren padure fara cadastru. 3 Apartament cu cadastru. 4 imobil cu teren ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar dorinah dorinah Buna ziua, Suntem patru frati care avem un titlu de proprietate in care suntem inscrisi toti patru, pentru o suprafata de teren de 10000 mp. Terenul il ... (vezi toată discuția)