Buna ziua
Am primit acasă -sotia-un plic de la un proces pe care socrul meu(anul trecut socrul meu a decedat)alaturi de o societate agricola l au intentat împotriva altei societăți agricole.Am aflat din acest plic că în calitate de intimat reclamant -sotia mea care nu este moștenitor legal-am făcut apel pe care nu noi l am făcut ci avocatul societății agricole.
Soția mea are handicap accentuat pe probleme psihice-urmeaza tratament medicamentos-iar in urma testelor psihologice s a stabilit că are capacitatea de discernământ redusă conform scalei de măsurare din 100 de puncte are intre 21 și 40.
Ce putem face ?
Citația am primit-o de avocatul societății care a făcut apel
Sotia dumneavoastra a fost introdusa in cauza in calitate de succesoare dupa tatal dumneaei (socrul dv decedat) in acel dosar in care socrul a formulat actiunea in calitate de reclamant impreuna cu sc agricola. Sotia dv va trebui sa formuleze o cerere in instanta daca nu doriti sa continuati procesul, de renuntare la actiune respectiv la calea de atac eventual in procedura succesorala poate da o declaratie in fata notarului ptr renuntare la mostenire dupa tatal sau (in caz ca nu doriti sa mosteniti bunurile lasate de defunct implicit eventualele beneficii de pe urma procesului aflat pe rolul instantei).