avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate Larisa adela Vasile

Activitate Larisa adela Vasile

Răspuns la discuția vatamare corporala din culpa
multumesc mul.btranu nu a fost internat la spital i s-au facut toate analizele si au iesit bine a fost bandajat la cap si apoi trimis acasa doar ca trebuie sa mearga sa i se schimbe bandajul la spital nu are nici o zi de spitalizare si ma asigurat ca nu depune plangere impotriva mea ca va spune ca nu are nici o pretentie acum si nici pe viitor dar cineva mi-a zis ca orice ar spune batranul dosarul tot merge mai departe.este posibil? eu acum am dosar?
ieri am dat cu masina intr-un batran pana in trecerea de pietoni cu aproximatie cam 15m .m-am speriat nu mi-am dat seama si am mutat masina dupa trecerea de pietoni pe linia de trnvai pt ca se blocase circulatia asosit politia binenteles ca nu ma-au crezut au zis ca s-a intamplat pe trecere batranul a fost dus la spital acolo sa constatat ca nu are decat o simpla lovitura la cap care nu ii pune viata in pericol . batranul mi-a zis ca nu o sa depuna plangere.pe procesul verbal cei de la politie mi-au scris'dosar penaql nr....;art 184 cp.ce as putea eu sa patesc?
nu iteleg de ce sa-mi faca dosar penal daca batranul nu era pe trecere si nici nu este nici un martor.nu inteleg de ce politia zice ca a fost pe trecere pt ca si batranul din cate stiu a declarat ca nu era pe trecerea de pietoni
ajutati-ma va rog si spunetimi ce pot sa patesc?
as putea sa fac ceva sa dovedesc ca spun adevarul?
Discuție crima
cu cateva zile inainte de craciun un prieten de-al meu a fost ucist.se afla la un bar din localitate impreuna cu fratele si cumnatul sau,acestia2 au plecat spre casa si el a ramas.pe drum cei 2 sau intaknit cu o masina care venea cu luminimele de drum fratele acestuia ia facut semn sa schimbe luminile pt ca ii orbise cei din masina lau injurat.el a vazut ca a oprit masina la bar si sa intors inapoi.sau apucat la bataie si intre timp a iestit si decedatul di bar a incercat sa ii calmeze da nu a reusit.in masina erau 3.fratele acestuia a batut 2 si al 3 lea ascos cutitul el sa speriat si de frica ia dat un punm la doborat dar elsa ridicat si la taiat pe vali care de fapt nu avea nici o vina pt ca el vrusese sa ii desparta.a mai trait cateva oare dar a murit la spital dupa operatie.este posibil sa il scoata nebun pe criminal?cati ani de puscarie o sa primeasca?mi-as dorisa ia maxim dar nu prea cred ca la cum sunt legile la noi in romania....
Discuție parchet
pot sa gasesc si eu vrun site unde pot vedea un dosar care se judeca la parchetul din craiova?:sorry:
Răspuns la discuția parchetul dolj
laryysuk a scris:

pot sa vad cumva pe internet un dosar de la parchet?este vrun site?
Discuție parchetul dolj
pot sa vad cumva pe internet un dosar de la parchet?este vrun site?
Răspuns la discuția infractiune
si ar putea sa ia cu suspendare?sa nu faca puscarie?
sau sa ia o amenda penala?
Discuție infractiune
prietenul meu este incadrat la legea39/2003 art.10.ce poate sa pateasca?
este grav?

Discuție divor
mama unei prietene vrea sa divorteze.dar nu ar vrea sa fie prezenta la divort.se pote judeca in lipsa?cat timp poate sa dureze?cum se vor imparti bunurile?ei au o garsoniera si o casa la tara.
Răspuns la discuția frauda
A SEMNAT DAR EL A CREZUT CA ESTE DEJA ANGAJAT LA EI.IN ACEEASI SITUATIE MAI ESTE SI MAMA SI CUMNATUL LUI SI SA NU EXAGEREZ CRED CA MAI SUNT 30-40 DE PERSOANE.CE AR PUTEA PATI ?ESTE POSIBIL S FACA TOTI PUSCARIE?AR PUTEA SA SCAPE DOAR CU O AMENDA PENALA SAU DOAR CU DOSAR?

:offtopic: Nu mai scrieti cu litere mari! Se intelege ca tipati.