avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate Flavia1978CCC

Activitate Flavia1978CCC

Bună ziua,

vă rog rog frumos sa mă ajutați ,dacă am pierdut actul de identitate ,și mama e decedat si suntem în cursul succesiuni care durează 30 zile poate și mai mult puțin ,cum as putea sa îmi refac buletinul cu ce act ?! Oare cu actul de deces al mamei și contractul.de pe imobil?Mulțumesc frumos!
Sunt o Doamnă,am avut PFA domeniul imobiliar,cunosc multe ,dar că dovada am vrut să vadă și acel cumpărător. Nu ne-a dat banii specificați in actul de promisiune,noi nu am făcut un Antecontract de vânzare cumpărare. Deoarece avem de făcut întâi succesiunea și a zis că o plătește acela care cumpără ,tot ce trebuie platit după mama ,impozit apoi după mostenitori. Lăsați că mă descurc , vă mulțumesc frumos. Am vorbit deja cu un avocat și notar și am să transfere dosarul la alt notar pentru continuarea succesiunii și vânzării.
O zi frumoasă ,, măi Omule,,! :)
Nu în fața notarului,dar pe urmă și cu insistentele mele că mi da peste o zi sau doua ,că el e de la tara și multe promisiuni,că după vânzare îl va lăsa pe fratele sa stea in garsoniera până îi caut o chirie și apoi a spus că nu îl mai lasă doar daca ii va plăti chirie . Adică vreau sa spun că nu cooperareaza. Mulțumesc frumos.
Bună seara,

vă rog frumos să-mi spuneți dacă am semnat în contract de promisiune pentru un avans la vânzarea unui imobil și acel cumpărător nu s-a ținut de promisiune ,nici nu mi-a dat banii pentru care am semnat la notar ,că a spus că trebuie să scoată de la banca și erau băncile închise . Apoi cu puțin stres am obținut de la el banii doar că la fratele meu i-a dat bani fara un act ,fiind tot moștenitor ,și fără semnătura ,circa 1000€ a trecut pe mine și nu i-am primit. A spus că nu. A pierdut mult și așa ...dar ne-a mințit și a pierdut el mă gândesc că a mai spus că fratele meu va rămâne încă acolo până la primăvară în garsoniera ,ii da timp să își caute chirie dar mă tem că nu și nu pot să-l las pe drum mai ales că suferim și un doliu după mama și nu are familie. Azi notara mi-a închis telefonul in nas că a spus sa ne înțelegem între noi era foarte ironică. Eu am avut PFA în domeniul imobiliar multi ani știu despre ce vorbesc . Doar că el a promis multe și am avut încredere că e un amic de al fratelui și părea un bărbat cu familie serioasa și gospodărie . Mi-a inspirat încredere deși ne-a întrebat notara dacă ne-am primit banii și el a zis da iar eu nu,că așa a fost . Dar am zis că ne înțelegem. La care nu mai vrea sa ne de-a banii. Ce pot face în așa caz vă rog ? Se poate să găsesc alt cumpărător deoarece avem și alți cumpărători mai ales că e garsoniera in Cluj. Fratele meu e si cu handicap și a încercat să-l păcălească cum vad dar cu mine nu se poate ,doar că nu vrem probleme și vrem sa știm ce să facem. Va mulțumesc frumos.
Bună seara,cum aș putea să vând la notar fara frate meu ,după decesul mamei că va ajunge in strada și mulți n zbatem sa îl ajutăm pentru succesiune și vânzare. Dar bea enorm și nu pot să-l duc la notar deși avem toate actele . Precizez că e bolnav ,a făcut scoala specială ajutătoare și minte pe toată lumea ,se schimbă la fiecare 5 min . Mama a decedat de cancer și am rămas noi doi moștenitori la care el e foarte influențat de alți alcoolistii din bloc sa nu vindem că sa ne facă rău . Am vorbit la poliție. Au spus să-l duc la dezalcoolizare sau ospicii sunt singură sora și ruda de gradul 1 dar problema e urgenta și administratorul ne dă încă puțin timp deși au trecut aproape 2 ani . Doresc să-i cumpăr o casa modulara sa nu stea pe strada sau adăposturi de noapte . Ce as putea face in acest caz vă rog? Am sunat peste tot să-l ajut sa nu-l las pe drumuri ,plus că are problema cu piciorul e vânat abia pășește și a fost la medicul de familie al mamei mele care i-am dat niste medicamente are cu tensiunea. De mila i-a dat Dna Doctor . Ce pot sa mai fac sa nu se de-a garsoniera la licitație va rog,având cumpărător care ne plătește succesiune și tot și ne dă bănuții in mana sa ne rezolvam starea de sanatate și eu având atac de panica cu cu inima ,neurologic hemi pareza de când am pierdut-o pe mama. Va rog daca știți cumva ce e de făcut as putea sa mă revanșez doar ,eu pot lucra dincolo unde am lucrat in Italia și Olanda dar nu pot pt mult timp avend probleme de sănătate. Am spus că fac o cerere la Registratura e ajutor pt un avocat din oficiu pt el dar nu vreau sa am probleme legal cu toate că el nu știe nici citi doar puțin. Abia că mai vede ziare avea diabet sau cu inima .... ne-a dus de nas pe multe persoane ,avocați,notari etc că vindem și nu vrea .Va mulțumesc frumos anticipat !
Destul e atât chiar , în rest nu am ce sa fac cu fetița ,a zis că e viața ei și face ce dorește.,tocmai că e majoră.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Problemele cu fata sunt mai greu de rezolvat fiind majora pt restul se pot obține daune morale de la postul tv,obligarea sa își retragă postările de pe net etc.

Eu nu am problemă cu fiica e poveste lungă ,e vorba de aceea emisiune și cine a trimis-o acolo....

gi-jane2 a scris:

depinde cat de neadevarate sunt acele spuse, de ce anume a ajuns in plasament ?
oricum o sa plecati la munca dupa sarbatori, nu va mai afecteaza.
incercati sa va imbunatatiri relatia cu fiica.

Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de șoc ,fiica mea de 21 de ani a mers la o emisiune unde a spus fel de lucrurile despre mine urate ,îngrozitoare ,care nu sunt adevărate ,și acele două videoclipuri au fost puse pe YouTube la care am fost amenințată cu moartea ,calomniere, mi-a stricat imaginea,viața mea privată,și a făcut pentru bani și faimă deși s-au pocăit de 1 an ,dar pentru ajutoare . Am incercat sa iau legătura cu Dna respectiva ,am sunat la emisiune și mi-a închis telefonul de doua ori ,,spunând că nu are ce vorbi cu mine,, Eu cu fetița ne-am înțeles bine până cum 1 an ,deși mi-a fugit de acasă ,a fost și la centru de plasament unde a primit rele tratamente ,o băteau copiii,și de multe ori o luam acasă fără cerere de învoire că mă temeam să nu pătească ceva. Iar tot ce i s-a întâmplat acolo a mers să spună la emisiune că eu am făcut acest lucru ,vrea sa se răzbune pe mine și aș dori să dau in judecata DGASPC și această emisiune deoarece nu șterge acele două videoclipuri de pe YouTube. Am scris și celor de la YouTube și au spus daca nu mă înțeleg cu acele persoane sa acționez in instanta . Doar că eu nu am venit și nu știu cum să procedez și bineînțeles dacă am câștig de cauză sa mi-i se șteargă videoclipurile și să-mi plătească daunele morale și emoționale . Am atacuri de panica ,mă tem sa ies din casa în urma decesului mamei mele ,care a decedat pe 06.12.2020. Toată lumea spune că e un copil problema și diabolic ,am dus-o la fel de doctori la psihiatrie infantila pentru copii deoarece era hiperactiva și făcea multe prostii,am fost la diferiți psihologi chiar ...nu știu cum să rezolv aceasta problema ,am probleme de sănătate cu inima și hipertensiune arteriala. Va mulțumesc frumos anticipat .
Vă mulțumim pentru răspuns. Problema că eu am lucrat in afara țării cate doua luni pentru a supraviețui în țară și urmează să plec iar după sărbători. Aici nu am venit de câțiva ani. Garsoniera se afla la Cluj iar eu locuiesc în Satu Mare . Deci ar însemna să apelez la un avocat din oficiu la Cluj . Va mulțumesc încă o dată . Am să fac tot posibilul. O seară minunată

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea sa solicitati atribuirea unui avocat din oficiu, facand o cerere catre Baroul de Avocati din judetul dvs.
Atribuirea avocatului din oficiu se face in baza verificarii documentelor dvs.privind veniturile si in baza Legii privind Ajutorul public judiciar.

Bună seara,

mama mea a decedat pe 06.12.2020,la care am moștenit o garsonieră,iar fratele meu nu vrea sa o vindem,deși au cheltuieli în jur de 6000€ restante ,deoarece eu nu am locuit nici 1 zi acolo cu mama și fratele, mi-a zis sa o vindem după decesul mamei. Nu pot să mă înțeleg cu fratele meu de 2 ani iar bani de avocat nu am. Garsoniera va fi scoasă la licitație dacă nu vom vinde noi ,am primit o șansă să o vindem de la administrator sa mai amâne cu acționarea in judecata . Fratele meu va ajunge pe strada deoarece are amenzi și nu e conștient că așa se va întâmpla. Menționez că e bolnav ,discernământ lent cu un mic retard și a făcut școala specială ajutătoare de mic. Este și foarte influențabil. Plus că tratat-o rău pe mama ,era foarte violent cu mama având săracă cancer la sân ,mereu o umilea și jignea până când a decedat și chiar îi dădea sa bea căci și el e un bețiv notoriu. A abuzat-o fizic și verbal. Eu locuiesc cu ,chirie sunt bolnava de inima ,și nu știu cum să obțin câțiva bănuți că sa pot să-mi rezolv problemele de sănătate . Menționez că eu am popriri ,,abuzive,,la BCR,și avem 3 cumpărători care ar putea să ne de-a bănuții in mana sa ne descurcam sa nu ajungă pe strada el și eu am nevoie de tratament pentru inima și atac de panica ,anxietate ,tiroida , hipertensiune arteriala etc. Dacă puteți va rog frumos sa mă ajutați cu un sfat ...dacă ar exista un avocat care sa ne reprezinte și să pot da banii după vânzare ? Va mulțumesc frumos anticipat !