avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel Filip

Activitate Daniel Filip

Buna ziua, la mine in oras ( Cluj -Napoca ) se poate da examen pentru scoala de soferi joia incepand cu ora 9. Eu am fost intr-0 zi de joi mi-au zis sa astept pana termina cei care deja erau in sala de examen dupa care mi-au zis ca nu pot sa examen pt ca mai trebuie sa fim min 3 pers inafara de ei ( 2 politisti) . Mi-au zis sa vin saptamana viitoare cea ce am si facut dupa ce am dat si am promovat examenul am mers sa depun cererea pt reducere perioada de suspendare unde am fost respins pe motiv ca am dat examenul in a 22 zi de suspendare si trebuie conform legi pana in a 20-a zi cea ce in realitate ar fi fost pana in a 15 -zi avand in vedere ca este alocata doar 1zi saptamana. Se poate contesta cumva decizia asta si sa imi valideze examenul? Multumesc
Buna ziua .
Am cumparat produse de la 3 vanzoatorii de pe site ul emag iar un la un produs am refuzat livrarea . Toate cele 3 produse au fost platite inainte cu cardul de credit . Banii de pe produsul refuzat inca nu au fost returnati din 24 septembrie . Am luat legatura cu emag au zis ca o ia legatura cu vanzatorul sa returneze banii dar au trecut deja 2 saptamani si nimic. Ce parghii legale as avea pt recuperarea contravalorii? Mersi
Buna cand se poate prelungii Concediu .
Tin sa precizez faptul
Ca copilul a fost incadrat in grad de handicap in martie 2020 in luna mai am fost sa depun pt prelungire si mi-au spus sa revin cu dosarul cand implineste copilul 2 ani ! Precizez ca caopilul are 5 luni acum.Este legal ?

Multumesc
Buna , in data de 1.01.2020 urmeaza sa ies in CCC pt. 2ani . Dar mai am 4 zile de concediu odihna neefectuate? In acest caz pot cere plata zilelor de concediu ramase , avand in vedere ca nu o sa am posibilitatea sa iau zilile de concediu in urmatoarele 18 luni fiind in CCC 24 luni .

Multumesc