avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil de la 2 la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil de la 2 la 3 ani

In ce conditii se.poate prelungi concediu crestere copil de la 2 la 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Daniel Filip , utilizator 11:20, 7 Mai 2020
In situatia in care copilul este incadrat intr-un grad de handicap.
Buna cand se poate prelungii Concediu .
Tin sa precizez faptul
Ca copilul a fost incadrat in grad de handicap in martie 2020 in luna mai am fost sa depun pt prelungire si mi-au spus sa revin cu dosarul cand implineste copilul 2 ani ! Precizez ca caopilul are 5 luni acum.Este legal ?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
Daniel Filip, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire ccc si indemnizatie copil cu handicap usor brawnie brawnie Buna ziua Am o problema privind prelungirea CCC si a indemnizatiei pana la 3 ani pentru copil incadrat in grad de handicap usor. Copilul implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent? CătălinaAfloarei CătălinaAfloarei Bună ziua. Am fost în concediu creștere copil pana la 2 ani, după am deschis dosar de handicap pe cauza medicala pana la 3 ani și am rămas acasă în ... (vezi toată discuția)