avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate Iulik29

Activitate Iulik29

OUG Nr 30/2020

Beneficiez de stimulent din decembrie 2019.am găsit un articol in care spune că cei care rămân fără loc de muncă datorita situație în care ne aflăm mai pot beneficia încă 3 luni de stimulent,este adevărat?trebuie sa sun la cei care fac plățile?
Cornel Vasile a scris:

Ati depus actele pentru stimulent ?

Buna ziua!Sunt în șomaj tehnic din 26 martie,pe 2 iunie ar trebui sa merg la muncă,dar nu am cu cine lasă copilul deoarece creșele sunt închise.Am vorbit cu cei de la muncă pentru acordarea zilelor libere cu 75% ,dar au zis că ei nu vor să mă îmi dea și dacă nu vin la muncă îmi vor desface contractul de muncă!daca îmi desface contractul de muncă,mai beneficiez de stimulent?
Buna seara!Beneficiez de stimulentul de inserție si unde lucrez mi-a zis ca îmi va desface contractul de muncă deoarece le-am spus că am probleme cu coloana si mi-a zis ca daca nu pot lucra o sa îmi desfacă contractul de muncă,Am rugat-o pe doamna de la resurse umane sa ma puna in alta parte unde sa nu ridic greutăți, dar nu m-a băgat în seamă si mi-a zis ca sunt tânără si pot!poate sa ma dea afară?pot să fac o plângere la itm?
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Nu stiu!ce declarație trebuie să depună?

Cornel Vasile a scris:

Dar declaratia D112 o depune?

Dacă beneficiez de stimulentul de inserție iar firma unde lucrez nu îmi plătește salariu,mai primesc stimulentul?m-am angajat la o fabrică si am auzit de la colegi mei ca le da bani odată la 3 luni!
Buna seara! Am fost in concediu de crestere a copilui si m-am întors la munca cu 60 înainte sa faca copilul 2 ani! Dacă dupa ce mi se aproba dosarul pt stimulent vreau sa imi schimb locul de munca pierd stimulentul sau pot sa ma angajez in alta parte dar fara nici o zi de intrerupere?