aidanisor
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Art. 1.114 cod civil, alin (2) Moștenitorii legali și legatarii universali sau cu titlu universal răspund pentru datoriile și sarcinile moștenirii numai cu bunurile din patrimoniul succesoral, proporțional cu cota fiecăruia.
In cazul dvs, creantele de la ANAF potrivit codului fiscal s-au prescris!
Grile s-au dat la Sibiu in iarna lui 2010. Nu au fost grele si nu se compara cu cele de la INM.
imi pare rau sa-ti spun, dar grilele care s-au dat la Sibiu erau cele de la inm din 2004 sau 2005,ei pur si simplu le-au imprumutat, erau grile facute de Boroi si Ciobanu in ceea ce priveste civilul si procedura, la penal nu stiu
Cred ca cele mai indicate ar fi:culegerea lui M. Udroiu cu toate ca nu prea am auzit de acest personaj, insa lumea zice ca-i "beton", nu stiu daca este profesor, oricum este formator la inm, si bineinteles renumita carte (culegere) de teste grila pt magistratura de Mihaela Ciobanu, si am mai putea adauga culegerea de teste grila al lui Viorel Voineag.
Asa se intampla cand traiesti in Romania, unde totul cica ar fi posibil dar este imposibil, condusi de oameni care au ajuns acolo sus cum numai ei stiu. Pai sa va explic o teorie, noi invatam dupa 2-3 autori, iar ei o sa faca grile din alti autori si cum o grila poate fi si dintr-o propozitie daca noi nu am citi din autorul respectiv.....grila gresita.!!#-o cum s-a intamplat la Sibiu. Parca i-ar fi durut mana, gura sa zica, fratilor asta este bibliografia, astia sunt autorii, treceti la treaba. Dar cum nu se mai doreste intrarea in avocatura, ca cica sunt prea multi (ca stau acolo pana la 80 de ani) noi acum suportam consecintele mizerabile
E clar, nu se mai doreste intrarea in barouri!!! dupa cum se aude cred ca va fi mai usor la inm decat aici. Stie cineva cand vom afla cu exactitate ce iad ne mai asteapta???