avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate repulse

Activitate repulse

Răspuns la discuția demis si salariul compensatoriu
domule reludd, daca nu intelegeti despre ce e vorba, va rog sa va abtineti de la comentarii, eu cer aici niste sfaturi de la niste consultanti specializati care cu siguranta stiu legea mult mai bine decat dumneata!nu stiu ce probleme a-ti avut cu angajatii dumneavoastra dar eu nu lucrez la nergu, lucrez chiar foarte legal dar angajatorul isi bate joc de angajatii lui ceea ce nu m-i se pare corect! totul a fost roz si bine si eram cei mai buni prieteni pana cand treaba a inceput sa nu mai mearga si am inceput sa pierdem contracte de service! doar nu crezi ca o va da pe sotia lui afara, da si el pe cine poate si cine nu la periat destul! adica eu si inca cativa colegi.
e dreptul meu la acel salar compensatoriu, nu neaparat ca as avea nevoie de el dar atata timp cat el isi permite sa-si bata joc eu de ce as fi loial. lucrez pe bani, daca vrea loialitate sa-si angajeze un caine ::)):P
momentan doar am fost anuntat ca din octombrie nu voi mai face parte din acest colectiv, s-a facut verbal, nimic scris
si acel articol stipuleaza si cand? sau doar ca trebuie sa primesc salariul compensator si atat? iar legat de cealalta problema ma poate ajuta cineva?
rugamintea mea la dumneavoastra este sa imi spuneti:
1. daca este undeva stipulat in lege ca angajatorul se obliga sa ofere salarii compensatorii in cazul in care angajatul (eu) a fost demis din motive de reducere personal.
2. in lunile mai/iunie am intrat jumatate din membrii firmei in somaj tehnic fara a fi defapt in somaj (practic am muncit) si nici nu am semnat nici o foaie in care sa-mi dau acordul ca vreau sa intru in somaj, cat de legala este aceasta manevra? deoarece in cazul in care nu-mi voi primii banii cuveniti de la patron vreau sa il reclam la ITM
Răspuns la discuția contestatie... cum?
da proces verbal de contraventie .... :(
Răspuns la discuția contestatie... cum?
pai in procesul verbal scrie ca am deranjat linistii locatarilor (sau ceva de genul), ce se intamplase defapt: cautam un prieten si nu mai stiam la ce interfon sa sunam, trecand o masina de jandarmi pe acolo (tinand cont ca era trecut de ora 22 ) au crezut ca sunam aiurea si mi-au dat (doar mie) amenda pe motiv ca as fi sunat aiurea desi le-am explicat ca noi cautam pe cineva dar unde sa ma pot intelege cu cineva al carui cap nu mai are loc pe umeri de muschi, au zis ca am avut noroc ca nu ne-au luat la bataie :-/:((:O
va rog sa ma ajutati ... am luat o amenda pe nedrept spun eu de la jandarmerie pe motiv destul de stupid.... #-o si as vrea sa fac contestatie la judecatorie, problema e ca nu stiu sa o intocmesc si as avea nevoie de un model sau cateva informatii utile deoarece nu vreau sa fac un drum degeaba pana acolo, va multumesc
am primit o amenda pe motiv de deranjarea linistii publice.....#-o dupa intelesele domnul jandarm respectiv... ideea e ca nu a fost cum a scris el acolo in procesul verbal si vreau sa`l contestez, de unde fac si eu rost de un model va rog frumos?
Răspuns la discuția probleme cu fostul angajator
cum procedez daca vreau sa ii trimit fostului angajator un control doarece se pare ca nu se poate rezolva nimic pe cale amiabila si contiuna sa ma ameninte si nu am de gand sa trec cu vederea atata timp cat el imi arunca pe gat o suma de 2000 de lei, va rog sa ma ajutati, multumesc
Răspuns la discuția nereguli angajator
tu macar ai semnat procesele alea verbale pt masina si telefon, eu nu am semnat nimic:)) tu in ce domeniu lucrii? sau mai bine zis ce vinzi?