avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie...cum?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie...cum?

am primit o amenda pe motiv de deranjarea linistii publice.....#-o dupa intelesele domnul jandarm respectiv... ideea e ca nu a fost cum a scris el acolo in procesul verbal si vreau sa`l contestez, de unde fac si eu rost de un model va rog frumos?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 30 Iunie 2008
:offtopic: Intervetie moderator
Este o incalcare a Regulamentului forumului, deschiderea mai multor topicuri cu aceeasi intrebare. Prin urmare, acest topic se va inchide, astfel incat veti urmari raspusurile la problema dvs pe topicul deschis la Sectiunea Drept penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie giani_urda giani_urda Eu nu am mai vrut sa ma duc pt ca la mine s-a tipat si a vorbit urat,de aceea a mers sotul sa vb cu el si cum nu a avut cu cine sa se inteleaga i-a lasat ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata ella2389 ella2389 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca il cunoasteti. Care este perioada minima pe care pot angaja pe cineva pe perioada determinata? De cate ori pot ... (vezi toată discuția)
Este dreptul meu -supravietuirea- redialboss redialboss buna seara nu stiu unde sa ma mai adresez , sunt bolnav din anul 2005 am 37 ani o vechime ... (vezi toată discuția)