avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate camelia_police

Activitate camelia_police

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci si tu procedezi la fel.

Ioan Viorel Danciu a scris:

Păi nu-l mai enervati..... :))

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
dezgustator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În opinia mea cei de la HR au greșit de mai multe ori. Prima dată au greșit când v-au trecut pe tabelul cu prime. A doua oară au greșit când v-au luat banii înapoi. Contabila are dreptate, ea nu face nimic dacă nu are documente de la HR. Și mai este o ultimă greșeală, anume documentul prin care varsă banii recuperați de la dumneavoastră înapoi în casierie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc inca o data pentru raspuns. In OUG 13/2013 scrie ca prin furnizor de servicii postale se intelege orice persoană fizică autorizată, întreprindere individuală, întreprindere familială sau orice persoană juridică a cărei activitate constă, în tot ori în parte, în furnizarea unuia sau a mai multor servicii poștale; Deci, postasul a ales din multimea de la coada o persoana, careia i-a dat plicurile. Acele plicuri sunt pentru cetateni, scoala, dispensar, firme, biroul notarial etc. Nu stiu daca este in regula ca plicurile firmei mele sa fie luate de un cetatean oarecare, pe care nu-l cunosc.
Multumesc pentru raspuns. Puteti sa-mi spuneti si temeiul legal? Cel in care scrie ca postasul poate da unei persoane de pe strada corespondenta cetatenilor?
Ghiseul postal din localitatea mea functioneaza doar o zi pe saptamana. Pentru ca volumul de munca este foarte mare, postasul a predat toate plicurile unui localnic, care i s-a parut mai saritor. Acesta urmand să se ocupe de distribuirea corespondentei in zilele urmatoare. Ma intreb daca acest lucru este legal, pe ce baza au fost date unei persoane neautorizate si care este garantia ca nu se pierde sau nu se deschide vreun plic.
Nu te lasa, domnule. Nu sunt avocat dar fa tot ce poti. Du-te la psiholog, la medic, la prieteni etc , varsa lacrimi, scoate dovezi cat mai multe, de orice fel, ca sa rezulte clar ca suferiti si voi si copiii. Fara probe nu ai succes. Si, mai ales, nu te lasa convins de avocatii care iti vor spune ca este cam greu de dovedit in instanta calomnia. Succes!
Răspuns la discuția Dubla impozitare pe un autoturism
Multumesc, voi incerca desi raspunsul de la Directia Fiscala nu pomenea nimic despre aceasta solutie.
]Buna ziua, sunt rezident in Germania de 3 ani. Am plecat cu masina proprietate personala pe care am fost nevoit, dupa cateva luni, sa o inmatriculez in Germania. Platesc toate taxele pentru masina in Germania, inclusiv asigurarile. In Romania mi se solicita in continuare sa platesc impozit pentru masina, pe motiv ca am domiciliul stabil in Romania, chiar daca sunt rezident in Germania. Intrebarea mea este urmatoarea: de ce platesc in doua tari membre UE impozit pentru masina mea? Va multumesc.#-o