avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate ancaoroian

Activitate ancaoroian

Multumesc mult!
Multumesc pt aceste detalii.
Insa poate ma poate cineva ajuta sa-mi spuna daca pe acel certificat de divort apare undeva cuantumul care ar putea sa-l incurce la angajarea unui credit.
Buna ziua,
Am depus de doua saptamani la notar cererea de divort pe cale amiabila. M-am inteles cu sotul in toate privintele in acel moment iar in data de 5 mai vom semnahartiile.
Intre timp, lucrurile se "clatina" si sotul incepe sa puna tot felul de conditii. Ultima de acest gen a fost sa renunt eu la solicitarea banilor pt intretinerea copiilor pe motiv ca daca aceasta suma apare pe sentinta de divort el nu mai poate lua credit din banca pt a-si lua locuinta.
Va rog sa-mi spuneti daca suma convenita apare scrisa pe sentinta de divort sau pe certificatul obtinut in urma divortului amiabil pe care banca ar putea sa le ceara la angjarea unui credit.
Multumesc.
Va multumesc mult tuturor.
O zi buna!
Buna ziua,

sunt in concediu nde crestere a copilului de 1 luna si pentru ca statul a micsorat indemnizatia, as dori sa stiu daca imi pot reintregi venitul semnand o convetie civila cu o firma , pt a presta ocazional niste servicii, dar fara sa pun in pericol indemnizatia.

Multumesc mult.
Multumesc frumos.
O zi buna in continuare!
Inca ceva..care ar fi situatia in cazul in care vom fi dati in somaj tehnic 3 luni de zile? Ma va afecta la CCC?
Buna ziua,
Am si eu o intrebare referitoare la CCC> Daca acum in perioada crizei conducerea a hotarat sa avem 5 zile de concediu fara plata in fiecare luna, voi beneficia de ccc? Adica nu se considera intrerupere in cele 12 luni de contributie necesare ?

Multumesc.
mutumesc
Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu un model de proces verbal de primire echipament lucru : telefon, laptop , masina?
De asemenea as dori sa stiu daca aceste echipamente primite de catre angajati trebuie mentionate in CIM, si in ce act se mentioneaza conditiile de utilizare a echipamentelor pentru a putea atrage raspunderea angajatilor pentru nerespectarea acestor instructiuni?
Multumesc