Buna ziua daca iau stimulent de insertie si imi schimb locul de munca si daca intre contracte exista cateva zile de exemplu...se poate sa pierd stimulentul?imi puteti spune sigur.va multumesc mult
Buna seara!socrii mei ar vrea sa ne faca acte si sunt proprietari..dar nu stiu ei sigur daca au carte funciara...intrebarea este ne pot face acte noua fara carte funciara?sau cum putem afla daca au sau nu carte?
Am fost trecuta in contractul de inchiriere ca mi au trimis in plicul acesta primit si copie dupa contractul inchiriat de mama mea si apar si eu si fratii mei.ar fi bine sa ma prezint atunci in instanta poate lamuresc ceva cu ei nu?am stat si 1 an cand eram majora acolo deci probabil vor avea ceva pretenții si de la mine
Mama mai traieste dar nu este angajata..cat timp a fost angajata a avut poprire pe salariu..am un frate si o sora..in cazul de fata se poate sa mi puna mie poprire?
Buna ziua.Mama mea a locuit cu chirie impreuna cu mine si fratii mei si nu a achitat toata suma pe care o avea de platit.eu eram minora la momentul acela.eu nu am mai locuit acolo de foarte mult timp.acum mi au trimis citatie sa ma prezint in instanta.intrebarea este:mi se poate pune mie poprire pt asta avand in vedere ca eu am familia mea acum,sunt casatorita.mentionez ca era chirie la un bloc ANL.va multumesc
Buna ziua..verisoara mea are ajutor pt deficienta de vedere.acum este insarcinata si ar dori sa stie daca poate beneficia de indemnizatie crestere copil...sau trebuia sa fie angajata?vom merge sa ne interesam si la IJPIS dar vroiam sa stim daca este posibil sa beneficieze?va multumim
Buna ziua,sotul meu a avut o restanță la anaf in urma unui pf pe care l a avut..i s a pus poprire si a achitat restanța..acum i a venit acasă plic cum ca nu a depus la timp cererea de anulare accesorii care trebuia depusă până pe 15 ianuarie..ce se poate face acum?poate merge sa anuleze accesoriile astea?va multumesc mult