avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Mama mea a locuit cu chirie impreuna cu mine ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Mama mea a locuit cu chirie impreuna cu mine si fratii ...

Buna ziua.Mama mea a locuit cu chirie impreuna cu mine si fratii mei si nu a achitat toata suma pe care o avea de platit.eu eram minora la momentul acela.eu nu am mai locuit acolo de foarte mult timp.acum mi au trimis citatie sa ma prezint in instanta.intrebarea este:mi se poate pune mie poprire pt asta avand in vedere ca eu am familia mea acum,sunt casatorita.mentionez ca era chirie la un bloc ANL.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela ciocan , utilizator 14:29, 16 Septembrie 2020
Mama mai trăiește`? Mai aveți frați/surori`? Ați moștenit ceva bunuri după mama dacă e decedată`?
Mama mai traieste dar nu este angajata..cat timp a fost angajata a avut poprire pe salariu..am un frate si o sora..in cazul de fata se poate sa mi puna mie poprire?
Ați fost minoră cât ați stat cu mama în chirie`? Dacă ați fost majoră și ați fost trecută în cartea de imobil și în contractul de chiriaș, puteți avea probleme cu executarea silită. Dacă ați fost minoră nu veți suporta nici o consecință. Depinde dacă ați fost trecută, sau nu, în contractul de chiriaș.

Oricum mama va fi urmărită mereu pentru datorie, și dacă nu va mai lucra, când va ajunge la pensie, i se va reține bani din pensie.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Dapix, utilizator
Am fost trecuta in contractul de inchiriere ca mi au trimis in plicul acesta primit si copie dupa contractul inchiriat de mama mea si apar si eu si fratii mei.ar fi bine sa ma prezint atunci in instanta poate lamuresc ceva cu ei nu?am stat si 1 an cand eram majora acolo deci probabil vor avea ceva pretenții si de la mine
Având în vedere că situația este complicată, acum fiind dată în judecată, ar fi bine să cereți ajutorul unui avocat, măcar să vă consilieze juridic. Poate nu aveți bani să plătiți onorariu unui avocat pentru a va reprezenta în instanță, dar măcar plătiți o consultanță juridică, și eventual să vă redacteze în termen o ÎNTÂMPINARE.

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua! Matusa mea statea intr-o garsoniera la stat, si platea chirie. Inainte sa moara m-a pus pe mn urmatorul \\"proprietar\\"desi e a statului..si cu ... (vezi toată discuția)
Este urgent,va rog- protectie copil orfan dana797 dana797 Buna ziua,as vrea sa va expun problema noastra in speranta ca ne puteti ajuta sau indruma macar Fratele a murit intr un accident de circulatie,in urma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua cu respect. Întrebat pentru o doamnă ce a divorțat ... Abdulah81 Abdulah81 Bună ziua cu respect. Întrebat pentru o doamnă ce a divorțat de fostul ei soț și acum e recăsătorită în urma căsătoriei având 3 copii minori ... (vezi toată discuția)