avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Chemare in judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Chemare in judecata

Buna ziua!

Matusa mea statea intr-o garsoniera la stat, si platea chirie. Inainte sa moara m-a pus pe mn urmatorul "proprietar"desi e a statului..si cu multe alte datorii.
Eu nu am mai putut sa platesc chiria si s-au adunat vreo 2000 de lei.Fratele meu e major insa nu are venituri, iar eu lucrez. Am primit o citatie ca daca nu achit in 3 zile ma da in judecata.
Intrebarea este ..eu cum pot demonstra ca nu am cu ce sa o platesc ?
Daca se ajunge la executare...nu am nimic pe numele meu..ce o sa se intample?

Cum pot rezolva..
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:27, 13 Martie 2015
" V-a pus" in ce fel, sunteti trecuta in acte ?
Cert e ca daca nu platiti, veti fi evacuata, deci nu va ajuta cu nimic sa dovediti ca nu aveti cu ce plati.
daca nu aveti bunuri sau venituri , nu au ce executa, iar daca nu sunteti chirias in acte, nici nu ajungeti la executare.
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2015
gi-jane2, moderator
Nu stiu exact,,doamna de acolo mi-a spus ca urmatoarea pe lista dupa matusa mea sunt eu..si eu raspund de cheltuieli..cred ca la asta s-a referit.
Am salariu, dar nu il primesc pe card. Ar putea sa imi opreasca din el ?
Se infiinteaza poprire la sursa, nu e asta o problema.
Riscati sa fiti evacuata, asta m-ar ingrijora mai mult.
gi-jane2, moderator
Era un act din cate imi aduc aminte. Ceva de la ei.
Ok..multumesc !
Nu ar fi asta o problema, am unde sa locuiesc.
Dar imi este mai mult de judecata..si oprire din salariu etc
SimonaC25, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am fost actionat in judecata pt obligatie contractuala ... Nutu manu Nutu manu Buna ziua. Am fost actionat in judecata pt obligatie contractuala de primarie. Parintii mei, ambii decesati, fara bunuri..doar datorii au avut contract cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.mama mea a locuit cu chirie impreuna cu mine si fratii ... Gabriela ciocan Gabriela ciocan Buna ziua.Mama mea a locuit cu chirie impreuna cu mine si fratii mei si nu a achitat toata suma pe care o avea de platit.eu eram minora la momentul acela.eu ... (vezi toată discuția)
Demolare casa in 1988, atribuire garsoniera in urma demolarii CamiHu CamiHu Buna seara, Tatal meu a decedat in 11.12.2022… Statea intr-o garsoniera atribuita de stat - cu chirie, in urma demolarii casei sale - proprietate, in anul ... (vezi toată discuția)