Matusa mea statea intr-o garsoniera la stat, si platea chirie. Inainte sa moara m-a pus pe mn urmatorul "proprietar"desi e a statului..si cu multe alte datorii.
Eu nu am mai putut sa platesc chiria si s-au adunat vreo 2000 de lei.Fratele meu e major insa nu are venituri, iar eu lucrez. Am primit o citatie ca daca nu achit in 3 zile ma da in judecata.
Intrebarea este ..eu cum pot demonstra ca nu am cu ce sa o platesc ?
Daca se ajunge la executare...nu am nimic pe numele meu..ce o sa se intample?
Inseamna ca eu am fost trecuta ca noua chiriasa.Prin urmare datoria care s-a acumulat de la data cand am semnat, trebuie sa o platesc eu..( avand in vedere ca fratele meu era minor cand a murit matusa mea, de aceea m-a trecut pe mn urmatoarea persoana).
Cum as putea dovedi ca nu am locuit acolo ?
Dacă ați semnat contractul de închiriere, nu contează dacă ați locuit efectiv acolo sau nu. Trebuie să plătiți chiria.
Dacă nu o plătiți, veți fi executată silit, prin poprire pe 1/3 din salariul lunar până la achitarea integrală.
Ne dati informatiile cu picatura! Acum ne spuneti ca ati semnat, ce ati semnat nu avem de unde cunoaste din moment nici dvs. nu stiti ce ati semnat. Daca ati semnat ca preluati obligatiile fostului chirias atunci trebuie sa platiti datoriile acumulate de la data decesului matusii. Nu mai are importanta faptul ca nu ati locuit efectiv acolo iar fratele a devenit major.