avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Mama mea a locuit cu chirie impreuna cu mine ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Mama mea a locuit cu chirie impreuna cu mine si fratii ...

Buna ziua.Mama mea a locuit cu chirie impreuna cu mine si fratii mei si nu a achitat toata suma pe care o avea de platit.eu eram minora la momentul acela.eu nu am mai locuit acolo de foarte mult timp.acum mi au trimis citatie sa ma prezint in instanta.intrebarea este:mi se poate pune mie poprire pt asta avand in vedere ca eu am familia mea acum,sunt casatorita.mentionez ca era chirie la un bloc ANL.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela ciocan , utilizator 14:29, 16 Septembrie 2020
Va multumesc foarte mult pt ajutor.o zi frumoasa!
Va multumesc foarte mult pt ajutor.o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua! Matusa mea statea intr-o garsoniera la stat, si platea chirie. Inainte sa moara m-a pus pe mn urmatorul \\"proprietar\\"desi e a statului..si cu ... (vezi toată discuția)
Este urgent,va rog- protectie copil orfan dana797 dana797 Buna ziua,as vrea sa va expun problema noastra in speranta ca ne puteti ajuta sau indruma macar Fratele a murit intr un accident de circulatie,in urma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua cu respect. Întrebat pentru o doamnă ce a divorțat ... Abdulah81 Abdulah81 Bună ziua cu respect. Întrebat pentru o doamnă ce a divorțat de fostul ei soț și acum e recăsătorită în urma căsătoriei având 3 copii minori ... (vezi toată discuția)