avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua daca iau stimulent de insertie si imi schimb ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua daca iau stimulent de insertie si imi schimb locul ...

Buna ziua daca iau stimulent de insertie si imi schimb locul de munca si daca intre contracte exista cateva zile de exemplu...se poate sa pierd stimulentul?imi puteti spune sigur.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 27 Octombrie 2020
Da, se poate pierde stimulentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Iau stimulent de insertie? Claudiu David Claudiu David Buna ziua! Am un baietel de 2 ani si 7 luni si iau stimulent de insertie. Momentan sunt in preaviz de 4 zile la actualul loc de munca. Intrebarea mea este cate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, m-am întors din creștere copil la locul actual ... Ioanaflorentina_v Ioanaflorentina_v Bună ziua, m-am întors din creștere copil la locul actual de munca pentru a putea beneficia de stimulentul de inserție pana la 3 ani,între timp m-am mutat ... (vezi toată discuția)