avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Iau stimulent de insertie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Iau stimulent de insertie?

Buna ziua! Am un baietel de 2 ani si 7 luni si iau stimulent de insertie. Momentan sunt in preaviz de 4 zile la actualul loc de munca. Intrebarea mea este cate zile pot avea intrerupte dupa terminarea preazului pana la deschiderea contractului la un nou loc de munca pentru nu a pierde stimulentul de insertie.
Cel mai recent răspuns: Claudiu David , utilizator 05:13, 26 Martie 2017
Pentru a nu pierde stimulentul de insertie trebuie sa nu aveti nicio zi intrerupere intre cele doua c.i.m..
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie la alt loc de munca amgz amgz Buna ziua , urmeaza sa ma angajez la un alt loc de munca, momentan ma aflu in ccc , copilul avand 1 an jumate. cum procedez pentru a putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate iulian1981 iulian1981 Buna ziua, Dumineca, 30 Noembrie, mi s-a nascut al 2-lea copil. Primul copil s-a nascut acum 14 luni , iar pentru el primesc stimulent de insertie. Mama ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul ccc EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in octombrie 2015 (am optat pentru 2 ani). Mi-am gasit alt loc de munca si as dori sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)