avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate Darib

Activitate Darib

buna, in 17 septembrie face fetita 2 ani iar eu astept gradul de handicap intrebarea este daca nu imi vine gradul pana in 17 septembrie mai pot primi prelungirea la maternitate?
Buna ziua… am fost in stimulent de inserție pt primul copil între timp am rămas însărcinată și am rămas in prenatal si am luat in continuare stimulentul pana a făcut băiatul 3 ani… si după ceva timp mi-a venit acasă o citație cum ca trebuie sa dau 2000 de lei înapoi pt k prenatalu nu a fost impozabil si sa dau Suma aceea înapoi .. e corect așa?
Buna....se poate întra din concediu medical în prenatal....adică am stat 8 zile și mi.a venit termenul de a întra în prenatal....se poate intra direct sau mai trebuie sa merg la lucru....am 30 de săptămâni de sarcina

Cornel Vasile a scris:

Utilizarea Clasificării ocupațiilor din România este obligatorie la completarea documentelor oficiale.

Răspuns la discuția Concediu maternal de risc
Mulțumesc frumos
Buna....cat timp trebuie sa am lucrat pt a beneficia de indemnizație pt creșterea copilului? Si ma afectează cumva șomajul tehnic?
Mai o intrebare daca se poate....sunt in stimulent de insertie si sunt însărcinată în 4 luni...Nu am dreptul la somaj deoarece am venit din maternitate si in august abia fac un an....șeful meu a zis sa stau in somaj tehnic pt o lună....dupa aceasta luna are cumva dreptul sa ma dea afara? Fiind si însărcinată
Buna... se poate sa intru din șomaj tehnic în concediu maternal de risc?
Răspuns la discuția Stimulent
Va multumesc frumos pt raspuns. O zi bună sa aveti

Cornel Vasile a scris:

Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție.

Discuție Stimulent
Buna..daca sunt in stimulent de insertie si am ramas însărcinată am 4 saptamani si la firma se fac restructurări ma poate da afara? Ca sunt însărcinată inca nu am anunțat firma. Pt ca am zis ca e prea devreme si din cate stiu eu as avea protecție pe perioada stimulentului de insertie